Με αρκετό κόσμο, πολλές ευχές, και πολλά χαμόγελα η κοπή πίτας του ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ στη ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ | ΦΩΤΟ

 

Με σύμμαχο την ηλιοφάνεια, σε πολύ ευχάριστο κλίμα, και με πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε η εθιμοτυπική κοπή  Πίτας του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου, σήμερα  Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023.

Ο Πρόεδρος, Σωτήρης Γαντζούδης ,πλαισιωμένος από τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου ευχήθηκε για την νέα χρονιά και δεσμεύτηκε να συνεχίσει το έργο του δραστήριου συλλόγου.
Στην κοπή της Βασιλόπιτας ευχήθηκαν για το 2023 ο πρόεδρος της Κοινότητας Χρυσοβίτσας Γιάννης Χρόνης, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης , η Αγγελική Χαλιμούρδα, εντεταλμένη σύμβουλος, βοηθός Περιφερειάρχη, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χριστίνα Ταπραντζή, με καταγωγή από την Κοινότητα Χρυσοβίτσας ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Παπαθανάσης.
Την Πίτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης πατήρ Δαβίδ Μπαζούλας. Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί ήταν ο Βαγγέλης Μαργώνης.
Στην εκδήλωση Παραβρέθηκαν: ο πρόεδρος της Κοινότητας Χρυσοβίτσας Γιάννης Χρόνης, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης , ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων Δυτικής Ελλάδας Θανάσης Μαυρομάτης, η Αγγελική Χαλιμούρδα, εντεταλμένη σύμβουλος, βοηθός Περιφερειάρχη, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χριστίνα Ταπραντζή, με καταγωγή από την Χρυσοβίτσα, ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Παπαθανάσης, οι αντιδήμαρχοι, Πολύζος Βασίλειος, Γερόλυμος Σωτήρης ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Μάντζαρης Ελευθέριος και του Νομικού Προσώπου του Δήμου Ξηρομέρου, Μπαμπούρης Κωνσταντίνος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κώστας Λαινάς,  Γκόλιας Παναγιώτης, οι Πρόεδροι Κοινοτήτων Αγραμπέλου, Τάγκας Δημήτρης,  Προδρόμου Τάκης Παπούλιας, Μαχαιράς Μπαρμπαρούσης Γιώργος, Σκουρτούς Τζογάνης Στάμος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Χοβολιωτών Γιώργος Βασίλας, ο πρόεδρος συλλόγου Προδρόμου Γιάννης Παπούλιας.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης τα μέλη του ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ παρέθεσαν γεύμα στους καλεσμένους σε κατάστημα του χωριού……

Όλα ήταν τέλεια

ΤΟ Δ. Σ. ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.