Αγρίνιο – Σύσκεψη των Τ.Ε.Ε.: Στο επίκεντρο οι υποδομές της Αιτωλοακαρνανίας. Ο δρόμος Πλατυγιάλι-Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία στην ατζέντα.

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Μία πολύ σημαντική σύσκεψη στο ΤΕΕ Αιτ/νίας, στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Αγρίνιο, με τους θεσμικούς εκπροσώπους του τεχνικού κόσμου. Παρόν ο Πρόεδρος του κεντρικού Τ.Ε.Ε. κος Γ. Στασινός και οι Πρόεδροι των Περιφερειακών Τ.Ε.Ε. της χώρας.
Ο δρόμος Πλατυγιάλι-Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία, ένα από τα θέματα στην ατζέντα της σύσκεψης.
Θυμίζουμε ότι τελευταία εξέλιξη ήταν, η ένταξη τον Οκτώβριο του 2022 (δείτε εδώ), της πράξης «Μελέτες Οδικού Άξονα Λαμία – Καρπενήσι – Αγρίνιο (Ιόνια Οδός) – Πλατυγιάλι – Αστακός», με κωδικό ΟΠΣ 5181133 στο «ΤΠΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ 2021-2025», στον Άξονα Προτεραιότητας «Οδικές υποδομές», με χρηματοδότηση 8.000.000 €.
Οι μελέτες αφορούν το σημαντικό οδικό άξονα Λαμία – Καρπενήσι – Αγρίνιο (Ιόνια Οδός) – Πλατυγιάλι – Αστακός και ως ημερομηνία έναρξης της πράξης ορίζεται η 31/12/2022 και ως ημερομηνία λήξης της πράξης ορίζεται η 31/12/2025.
—————————
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πολλές προσδοκίες για την ολοκλήρωση των υποδομών της Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τεχνικού Επιμελητηρίου, στο Αγρίνιο, παρουσία του Προέδρου του κεντρικού Τ.Ε.Ε. κου. Γ. Στασινού, η σύσκεψη των Προέδρων των Περιφερειακών Τ.Ε.Ε. της χώρας.

Διαβάστε παρακάτω την συνέχεια …..