Τα 4 ΚΔΑΠ του Δήμου Ξηρομέρου συμμετείχαν ενεργά στην δράση «Let’s do it Greece 2024: Αναλαμβάνουμε Δράση για Ένα Καθαρότερο Περιβάλλον!»

Ο Δήμος Ξηρομέρου συμμετείχε ενεργά με πολυποίκιλες δράσεις των 4 ΚΔΑΠ, στη κεντρική Πανελλαδική Δράση «Let’s do it Greece 2024: Αναλαμβάνουμε Δράση για Ένα Καθαρότερο Περιβάλλον!»

Αυτή ήταν μια ευκαιρία να ενωθούμε για ένα κοινό σκοπό, να δείξουμε τη δύναμη και τη συνεργασία της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και να φροντίσουμε για το σπίτι μας, τη φύση.

ΚΔΑΠ ΑΣΤΑΚΟΥ

Το ΚΔΑΠ μας συμμετείχε στη δράση Let’s do it Greece
Καθαρισμός παραλίας ‘’Βαρκά’’ Αστακού.
Παιδιά και εκπαιδευτικοί καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τη δράση και να ομορφύνουμε τον τόπο μας.
Πάμε δυνατά. ΚΔΑΠ Αστακού…
Let’s do it Greece 2024.

 
ΚΔΑΠ ΚΑΝΔΗΛΑΣ

Let’ s do it Greece! Είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά να αποκτήσουν περιβαλλοντική συνείδηση και να μάθουν να προστατεύουν το περιβάλλον. Τα κδαπάκια μας σήμερα βοήθησαν στο να βαφτούν τα παγκάκια στο προαύλιο του ΚΔΑΠ, να φυτευτούν λουλούδια και δέντρα και φυσικά να μαζευτούν σκουπίδια! Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Σωτήρη Παπαναστάση για την προσφορά των λουλουδιών και του δέντρου.

ΚΔΑΠ ΦΥΤΕΙΩΝ

Εβδομάδα δράσεων…. Καλλωπισμός αυλής, καθαρισμός κεντρικής πλατείας, φύτεμα λουλουδιών… Τα κδαπάκια συμμετείχαν στις δράσεις εθελοντισμού για ένα όμορφο και καθαρό περιβάλλον…

Να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Παναγιώτη Τζαχρήστα για την προσφορά των λουλουδιών!

ΚΔΑΠ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ

Στα πλαίσια της εκστρατείας Let’s do it Greece, βάλαμε και εμείς τα γάντια μας, πήραμε σακούλες και πήγαμε και καθαρίσαμε τον χώρο αθλοπαιδιών στη θέση ‘’Λούτσα’’ στην Παλαιομάνινα!
Οι δράσεις αυτές βοηθούν ώστε να γίνει συνείδηση η προστασία του περιβάλλοντος!
Κάτι που έχουμε ανάγκη!

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ