Σε αποκατάσταση πολλών και δύσκολων βλαβώνπροχώρησε ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας στην τοπική κοινότητα Μοναστηρακίου .

Σε αποκατάσταση πολλών και δύσκολων βλαβών που βρίσκονταν επι μεγάλο χρονικό διάστημα (άνω του 1 έτους ) και αναδείχτηκαν με την αύξηση της κατανάλωσης προχώρησε ο Δήμος Ακτιου Βονιτσας στην τοπική κοινότητα Μοναστηρακίου . Οι βλάβες ήταν δύσκολο να εντοπίστουν ακόμα και με ειδικά μηχανήματα που ήρθαν για το σκοπό αυτό , με αποτέλεσμα να υπάρχουν μεγάλα και σημαντικά προβλήματα στην υδροδότηση του Μοναστηρακίου για μεγάλο χρονικό διάστημα . Επισκευάστηκαν 8 βλάβες με αποτέλεσμα τον περιορισμό της απώλειας νερού κατά 50 κυβικά μέτρα ανά ώρα . Παρά τις ζημιές που υπέστησαν και τα δυο JCB του δήμου , οι εργασιες ολοκληρώθηκαν .
Τις επισκευές επέβλεψε ο Δημαρχος και ήταν παρών καθόλη την διάρκεια τους μέχρι το τέλος των εργασιών . Ο Δημαρχος ευχαρίστησε τους υδραυλικούς του δήμου , τους χειριστές του δήμου , και τους ιδιώτες για την ακούραστη και Κυριακάτικη εργασία τους για την επίλυση του προβλήματος .Θα συνεχίσουμε μέχρι την πλήρη επισκευή όλων των γνωστών βλάβων! Ζητάμε την κατανόηση των όλων δημοτών και τον περιορισμό της κατανάλωσης νερού λόγου μεγάλου προβλήματος λειψυδρίας .

Το άρθρο Σε αποκατάσταση πολλών και δύσκολων βλαβώνπροχώρησε ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας στην τοπική κοινότητα Μοναστηρακίου . εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – Xiromeropress.gr.