Σε ένα από τα καλύτερα camp Taekwondo της Ευρώπης συμμετείχε ο Κένταυρος Αστακού

ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΜΠ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΤΗΝ 3-7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024!!!

Στην Κοζάνη βρέθηκαν οι αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ οι οποίοι συμμετείχαν στο “10ο INTERNATIONAL TAEKWONDO TOP SNOW CAMP Olympic level” το οποίο διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία οι σύλλογοι ΑΓΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ Και ΔΑΝΑΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ. Αναμφισβήτητα ήταν ένα από τα καλύτερα καμπ στην Ευρώπη στο οποίο συμμετείχαν 750 αθλητές από 20 χώρες του κόσμου, και στο οποίο δίδαξαν κορυφαίοι προπονητές του ταεκβοντο.

Οι αθλητές μας ΣΟΜΠΟΛΟΣ Κωνσταντίνος, ΤΣΑΡΚΟΣ Κωνσταντίνος και ΒΟΥΡΤΣΑΣ Δήμος είχαν την ευκαιρία να τους καθοδηγήσουν κορυφαίοι Δάσκαλοι – Προπονητές και να αγωνιστούν δίπλα σε αθλητές με παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές διακρίσεις αποκομίζοντας τα μέγιστα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι με την αποστολή του Κενταύρου συμμετείχε και η αθλήτρια ΖΕΛΙΟΥ Ιωάννα του ΓΑΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.

Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την πρόσκληση και τους συγχαίρουμε για την άρτια διοργάνωση καθώς και όλους τους Δασκάλους – προπονητές που δίδαξαν. Ευχαριστίες και στους ανθρώπους όλων των ειδικοτήτων που δίδαξαν στα σεμινάρια οδοντιατρικής, διατροφολογίας, ψυχολογίας, φυσιοθεραπείας και διαιτησίας.

Ευχαριστούμε τον σύλλογο ΓΑΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ για την εμπιστοσύνη να ενταχθεί στην αποστολή μας η αθλήτριά του, καθώς και τους γονείς της.

Την ΕΛΟΠΥ (Ελληνική οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας) για την στήριξη των αθλητών μας και την κάλυψη των εξόδων της αποστολής. Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την αφοσίωση τους στο άθλημα, και την συνεχή τους προσπάθεια για εξέλιξη και γνώση. Υποδεχόμαστε το νέο έτος με νέες ελπίδες, με νέα σχέδια για την πρόοδο των αθλητών μας σε όλα τα επίπεδα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ