Ο Δήμος Ξηρομέρου, θέτει σε κυκλοφορία τα 2 ιδιόκτητα λεωφορεία mini bus που απέκτησε.

Κάνοντας πράξη την προγραμματική δέσμευση, o Δήμος Ξηρομέρου, μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης, προχώρησε πριν την αλλαγή του έτους στην προμήθεια 2 λεωφορείων mini bus 20 θέσεων,…. για την δημιουργία δημοτικής συγκοινωνίας, για την εξυπηρέτηση απομακρυσμένων οικισμών του Δήμου (Παλαιομάνινα κ.λπ), αλλά και για πολλές άλλες πιθανές χρήσεις που είναι αναγκαίες (π.χ. μετακίνηση αθλητικών ομάδων, μετακίνηση μαθητικών ομάδων, πολιτιστικές εκδηλώσεις, μετακίνηση ομάδων επισκεπτών, μετακίνηση για καλοκαιρινά μπάνια κ.λπ)
Σήμερα σας ενημερώνουμε ότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, ενέκρινε την κυκλοφορία των δύο mini bus. Τα έγγραφα σήμερα αναρτήθηκαν στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και τα εντοπίσαμε.
Η προγραμματική δέσμευση είναι στην σελίδα 10 του προγράμματος της παράταξης του Γιάννη Τριανταφυλλάκη και συγκεκριμένα αναφέρεται: «Επίσης στο πλαίσιο της κοινωνικής εξυπηρέτησης των απομακρυσμένων πολιτών, διεκδικούμε την αγορά μικρών λεωφορείων για την εσωτερική μετακίνηση των δημοτών μας».
Η συγκεκριμένη προγραμματική δέσμευση ήταν και στο πρόγραμμα της προηγούμενης δημοτικής αρχής ”ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ – ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ”, αλλά 5 χρόνια δεν έφτασαν για να υλοποιηθεί, καταμετρήθηκε σαν μία από τις πολλές προεκλογικές υποσχέσεις που δεν υλοποιήθηκαν ποτέ, μάλλον γιατί το ταμείο ήταν μονίμως μείον και τρύπιο.
Δείτε εδώ και εδώ τα επίσημα έγγραφα.

Το άρθρο Ο Δήμος Ξηρομέρου, θέτει σε κυκλοφορία τα 2 ιδιόκτητα λεωφορεία mini bus που απέκτησε. εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – Xiromeropress.gr.