Με 20 μαχαιριές σε κοιλιά, θώρακα και πλάτη μαχαίρωσε ο 16χρονος τον πατέρα του

ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ:Έσφαξε τη γυναίκα του και τα δύο του παιδιά
Σοκάρει η άγρια δολοφονία στα Καλύβια όπου ο 16χρονος φέρεται να σκότωσε τον πατέρα του μαχαιρώνοντάς τον 20 φορές σε κοιλιά, θώρακα και πλάτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του 16χρονου στα Καλύβια, έφερε πολλαπλά τραύματα στην κοιλιακή χώρα, τον θώρακα και την πλάτη, από δύο αιχμηρά αντικείμενα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Μετά την έρευνα των αρχών, ανευρέθησαν στο σημείο του εγκλήματος και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και μία λάμα.

«Μας κακοποιούσε, δεν άντεξα»
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο νεαρός, αφού διαπληκτίστηκε με τον 71χρονο πατέρα του, πήρε ένα μαχαίρι και του κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα. Στη συνέχεια ενημέρωσε τη μητέρα του και εκείνη με τη σειρά της κάλεσε την Αστυνομία, η οποία τον συνέλαβε.

Κατά πληροφορίες, ο ίδιος φέρεται να είπε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του με τον μεγαλύτερο αδερφό του είχαν υποστεί κακοποιητική συμπεριφορά επί σειρά ετών από το θύμα.

«Δεν άντεξα» φέρεται να υποστήριξε ο νεαρός ενώ σημειώνεται ότι η μητέρα με τον αδερφό του διέμεναν σε άλλο σπίτι από τον ίδιο και τον 71χρονο.dnews.gr

Το άρθρο Με 20 μαχαιριές σε κοιλιά, θώρακα και πλάτη μαχαίρωσε ο 16χρονος τον πατέρα του εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.