Με μηνύσεις απειλεί ο Δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Λύρος τον πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ Θ. Κασόλα που δεν δέχτηκε τα σκουπίδια του Μεσολογγίου στην Πάλαιρο

Πάλι το Μεσολόγγι θέλει να φέρει τα σκουπίδια του στην Πάλαιρο και αναγκαστικά με ΦΕΚ αυτή το φορά και όχι με απόφαση του ΦΟΔΣΑ. Σήμερα το πρωί 4/3/2023  απορριμματοφόρα από το Μεσολόγγι έφτασαν στην Πάλαιρο για να αδειάσουν σκουπίδια τους.

Στην Πάλαιρο όμως δεν τους επέτρεψαν να εισέλθουν στο ΧΥΤΑ καθώς όπως τόνισαν οι υπεύθυνοι δεν είχαν τέτοια εντολή από την διοίκηση. Παραλίγο να έχουμε και επεισόδια.

Τα αυτοκίνητα γύρισαν πίσω στο Μεσολόγγι φορτωμένα.

Ο Δήμαρχος Μεσολογγίου επέμενε και έκανε πολιτικές παρεμβάσεις στον Περιφερειάρχη και στους Βουλευτές του Νομού έτσι ώστε να δεχτούν τα σκουπίδια στην Πάλαιρο.

Ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Αθανάσιος Κασόλας σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε τέτοια απόφαση στα χέρια του από το Δ.Σ. και τα σκουπίδια γύρισαν πίσω.

Στην συνέχεια πηγές του katouna News αναφέρουν πως κατατέθηκε  μήνυση εναντίων του προέδρου  του ΦΟΔΣΑ Αθανασίου Κασόλα που αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Η απόφαση του υπουργού κ. Σκρέκα που πήρε ΦΕΚ για τα ΧΥΤΑ Παλαίρου είναι για ποσότητα δώδεκα χιλιάδων τόνων (12.000t).

Τις επόμενες μέρες θα συνεδριάσει το Δ.Σ. του ΦΟΔΣΑ για να αποφασίσει σχετικά με με την απόφαση του υπουργού κ. Σκρέκα. Επίσης o πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Θανάσης Κασόλας ζήτησε να συμβάλουν και οι άλλοι ΧΥΤΑ του Νομού (Ναυπάκτου και Αγρινίου) για το πρόβλημα του Μεσολογγίου.

 



0Shares

Το άρθρο Με μηνύσεις απειλεί ο Δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Λύρος τον πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ Θ. Κασόλα που δεν δέχτηκε τα σκουπίδια του Μεσολογγίου στην Πάλαιρο εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.