Μήνυμα Κ. Αγοραστού για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2020: «Ο Αχελώος είναι το χρησιμότερο περιβαλλοντικό έργο στη χώρα»

       Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2020 ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός δηλώνει «Προστατεύοντας το περιβάλλον, προστατεύουμε τον άνθρωπο, προστατεύουμε την ίδια τη ζωή» και κλείνει υπογραμμίζοντας «Και βέβαια, ο Αχελώος, είναι το χρησιμότερο περιβαλλοντικό έργο στη χώρα, το οποίο ωφελεί όλους και δεν βλάπτει κανέναν. Όσο καθυστερεί, συντηρείται ένα περιβαλλοντικό έγκλημα»

Ολόκληρο το μήνυμα:

«Προστατεύοντας το περιβάλλον, προστατεύουμε τον άνθρωπο, προστατεύουμε την ίδια τη ζωή» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2020. «Φέτος που η παγκόσμια υγειονομική κρίση, μας ανάγκασε να «Μένουμε Σπίτι», είναι η κατάλληλη ευκαιρία να επαναξιολογήσουμε τη σχέση με το κοινό μας σπίτι, τη Γη. Έτσι ώστε την επόμενη μέρα του κορωνοιού, να χτίσουμε τη βιωσιμότητα του αύριο, τη βιωσιμότητα του μέλλοντος. Και να προχωρήσουμε με ταχύτητα στο ευρωπαϊκό green deal για βιώσιμη, ανθεκτική, πράσινη ανάπτυξη και θέσεις εργασίας σε τομείς και έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και το κλίμα» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Διαβάστε περισσότερα »

Άρθρο από:ΞηρόμεροNews