Καταστροφή εκ προμελέτης για την κλειστή θάλασσα του Βόρειου Ευβοϊκού. Ήδη σε επικίνδυνη κατάσταση και το γνωρίζουν με επιστημονικά δεδομένα. Παρόλα αυτά δημιουργούν μία γιγάντια Π.Ο.Α.Υ.

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Ο αγώνας της κοινωνίας του Δήμου Ξηρομέρου κατά της εγκατάστασης ιχθυοκαλλιεργειών στο παράκτιο μέτωπο Αστακός – Μύτικας και στη νήσο Κάλαμο, έχει συνοδοιπόρους και συμμάχους σε όλο τον κόσμο και στην πατρίδα μας την Ελλάδα.
Δείτε τι γίνεται στο Βόρειο Ευβοϊκό, σε μία κλειστή θάλασσα, όπου η περιβαλλοντική της κατάσταση είναι οριακά λίγο πριν το κόκκινο και με μία γιγάντια ΠΟΑΥ, έρχονται να την επιβαρύνουν και άλλο, χωρίς να λαμβάνουν υπ’ όψη τους τα σαφή επιστημονικά δεδομένα, που δείχνουν ότι η κατάσταση της θάλασσας είναι ήδη τραγική.
————————-
ΘΕΟΛΟΓΟΣ 23-3-2024
Αρ. Πρωτ.: 1148
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ 
ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 
ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΘΕΟΛΟΓΟΥ-ΟΣΜΑΕΣ
ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ
Γράμμου 3Α Βριλήσσια 15235
ΑΦΜ 997541718 ΔΟΥ Χολαργού
Τηλ. 2106826085 6938851733
e-mail: syllogostheologou@gmail.com
Μέλος του SOS Ευβοϊκός
Προς: ΜΜΕ Πανελλαδικά
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ
ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΥΒΟΙΑΣ
Αξιότιμοι κ. κ Σύμβουλοι.
Σας απευθύνουμε έκκληση όπως παρέμβετε και εισάγετε άμεσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας την επαναξιολόγηση και απόρριψη της υπό νομοθέτησης ΣΜΠΕ για την Περιοχή Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (ΠΟΑΥ) Αταλάντης Λάρυμνας, που είναι ουσιαστικά πρόταση των ιχθυοκαλλιεργητών για θηριώδη επέκταση των ιχθυοτροφικών μονάδων στην Αταλάντη και στη Λάρυμνα:

Διαβάστε παρακάτω την συνέχεια …..