Κάθε μέρα αυτός ο σκύλος πηγαίνει να δει το ηλιοβασίλεμα στην παραλία και αναστενάζει καθώς το θαυμάζει

Το πιστό «τριχωτό αγόρι» έχει σταθερό ραντεβού: αυτός με την παραλία, στο ηλιοβασίλεμα

Ω, τι ουράνιο όραμα! Το γοητευτικό θέρετρο Mazatlan , στην πολιτεία Sinaloa, στο Μεξικό προσφέρει μια από τις πιο όμορφες απόψεις στον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο που έχει το παρατσούκλι “Το μαργαριτάρι του Ειρηνικού” . Ένας άξιος τίτλος, ικανός να προσελκύσει ακόμα και αυτόν τον σκύλο με ένα όμορφο καφέ παλτό, που κάθε μέρα πηγαίνει να θαυμάσει το ηλιοβασίλεμα στην παραλία και αναστενάζει ενώ το κάνει, μαγεμένος από τη θέα που κόβει την ανάσα. Αναζητώντας ιδέες, ο φωτογράφος Chema Robles (γνωστός ως El fótografo de 10 pesos) βρήκε ακριβώς αυτό που έψαχνε όταν συνάντησε τον σκύλο, με σκοπό να απολαύσει τα θαύματα της φύσης.

Με γαλήνιο βλέμμα, κοιτάζει τη θάλασσα, απαθής. Κανένα εξωτερικό ερέθισμα δεν τράβηξε την προσοχή του καθώς ενθουσιάστηκε από την παράσταση. Η ουρά είναι επίσης ακίνητη , επιβεβαιώνοντας την αίσθηση της απόλυτης γαλήνης και ηρεμίας. Δεν είναι γνωστό αν έχει ή όχι κηδεμόνα, αλλά η εξαιρετική εμφάνιση υποδηλώνει τέλειες συνθήκες υγείας.

Τα πάει καλά με τους ντόπιους. Σίγουρος για τον εαυτό του, φαίνεται να έχει προσέξει ότι βρίσκεται στο κέντρο του φακού: σε μια εικόνα γυρίζει με ένα λαμπερό χαμόγελο . Δεν θα ήθελε να είναι πουθενά αλλού. Μόνο το παρόν μετράει, το κλίμα της απόλυτης αρμονίας ανέπνεε σε ένα από τα πιο μαγευτικά μέρη για να ζεις. Καθημερινά πλήθη τουριστών φτάνουν στο μέρος και πολλοί αποφασίζουν να επιστρέψουν τα επόμενα καλοκαίρια, γοητευμένοι τόσο από τη φιλικότητα της κοινότητας όσο και από την υπέροχη τοποθεσία.

Ο Checo δημοσίευσε τις εικόνες στην ομάδα του Facebook που ονομάζεται Fótografos de México, λαμβάνοντας εξαιρετικά σχόλια. Μέσα σε λίγες ώρες έχει ήδη κερδίσει αρκετά «likes», αλλά και σχόλια. Πέρα από τις επαγγελματικές τους δεξιότητες, οι χρήστες έχουν δείξει ότι εκτιμούν την ικανότητα να αποτυπώνουν τη μαγεία της στιγμής. Η ανεπτυγμένη του ικανότητα παρατήρησης του επέτρεψε να κάνει εξαιρετική δουλειά.

Όπως και οι συνομήλικοί του, έτσι και αυτός ο σκύλος έχει δείξει ότι αγαπά τα απλά πράγματα. Τα πλάνα δημοσιεύτηκαν και στην επίσημη σελίδα Elfotografide10pesitos, που προβλήθηκαν μαζικά χάρη και στην τρυφερή περιγραφή, που μπορεί να μεταφραστεί ως: «Πέρασες μια κακή μέρα; Έλα να κάτσεις να δεις το ηλιοβασίλεμα μαζί μου » . Η ματιά αξίζει…

 



0Shares

Το άρθρο Κάθε μέρα αυτός ο σκύλος πηγαίνει να δει το ηλιοβασίλεμα στην παραλία και αναστενάζει καθώς το θαυμάζει εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.