Ευχαριστήρια επιστολή του Πύραρχου Ιωάννη Κουσαρίδα

«Ευχαριστήρια Επιστολή».

Αποχωρώντας από τον Νομό μας, λόγω μετάθεσής μου στην ΠΕ.ΠΥ.Δ. Αττικής , θα ήθελα να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας εκφράσω, τις από καρδίας ειλικρινείς ευχαριστίες μου.
 
· Ευχαριστώ πρωτίστως τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνό, ο οποίος ήταν πάντοτε δίπλα μας και αφύπνιζε λαό και κλήρο με τα κηρύγματα του για την αποτροπή κάθε κινδύνου πυρκαγιάς, ιδιαίτερα κατά την αντιπυρική περίοδο.
 
· Ευχαριστώ την απερχόμενη Αντιπεριφερειάρχη κα Σαλμά Μαρία και τον νεοεκλεγέντα Αντιπεριφερειάρχη κύριο Μαυρομάτη Αθανάσιο, για την άριστη συνεργασία μας και την άμεση απόκριση όπου αυτό απαιτήθηκε.
 
· Ευχαριστώ όλους τους Δημάρχους γεωγραφικής δικαιοδοσίας μας, απερχόμενους και νεοεκλεγέντες, για την άψογη και αποτελεσματική συνεργασία μας.
 
· Ευχαριστώ τον Διοικητή του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων για την άρτια συνεργασία που είχα μαζί του.
 
· Ευχαριστώ τους Αστυνομικούς Διευθυντές της Αιτωλίας και Ακαρνανίας που σε κάθε συμβάν έπρατταν τα δέοντα άμεσα και αποτελεσματικά.
 
· Ευχαριστώ την κα Λιμενάρχη Μεσολογγίου για την αγαστή μας συνεργασία όπου αυτό απαιτήθηκε, σε δασικές πυρκαγιές σε παράκτιες περιοχές.
 
· Να ευχαριστήσω όλους τους κοινοτάρχες και συμπατριώτες μου Αιτωλοακαρνάνες, για την υποδειγματική τους συμπεριφορά ειδικότερα κατά την αντιπυρική περίοδο, επιτυγχάνοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

· Ευχαριστώ όλα τα Μ.Μ.Ε. του Νομού και της Περιφέρειας για την συνεχή ενημέρωση των συμπολιτών μας κάθε φορά που χρειάστηκε.

 
· Τέλος να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους κ. Διοικητές-Υποδιοικητές των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Αιτωλ/νίας και το σύνολο του προσωπικού (μονίμους,Π.Π.Υ.εποχικούς,πολιτικό προσωπικό και εθελοντές) και τους στενούς μου συνεργάτες για την στήριξη τους από την πρώτη στιγμή.

Ο Διοικητής
Ιωάννης Π. Κουσαρίδας
Πύραρχος