Δήμος Ακτίου Βόνιτσας: ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας θα υποδέχεται το κοινό στο χώρο του Δημαρχείου στη Βόνιτσα για την αντιμετώπιση προβλημάτων των δημοτών κατόπιν ραντεβού .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με την παρούσα ανακοίνωση σάς ενημερώνουμε ότι ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας θα υποδέχεται το κοινό στο χώρο του Δημαρχείου στη Βόνιτσα για την αντιμετώπιση προβλημάτων των δημοτών κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και ώρες από 08:00 π.μ. έως και 17:00 μ.μ.

Τα ραντεβού θα καθορίζονται από την Γραμματεία του Δημάρχου στο τηλέφωνο 2643360109 καθώς και στο email : mayor@1258.syzefxis.gov.gr . Σημειώνεται ότι τα ραντεβού θα καθορίζονται κατά σειρά χρονικής προτεραιότητας.

Σε περίπτωση απουσίας του Δημάρχου η ματαίωση των ραντεβού θα ανακοινώνεται την προηγούμενη ημέρα με σχετική ανακοίνωση στο ιστότοπο του Δήμου.

Επιπρόσθετα, ο Δήμαρχος θα βρίσκεται στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείου της Δ.Ε. Μεδεώνος και της Δ.Ε. Παλαίρου μια φορά ανα δύο μήνες για να συζητεί προβλήματα των Δημοτών. Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση.

Το άρθρο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας: ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας θα υποδέχεται το κοινό στο χώρο του Δημαρχείου στη Βόνιτσα για την αντιμετώπιση προβλημάτων των δημοτών κατόπιν ραντεβού . εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.