Γέφυρα Ρίου -Αντιρρίου: Ποια οχήματα έχουν 34% έκπτωση στις διελεύσεις


Το νέο εκπτωτικό συνδρομητικό πρόγραμμα e-pass για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου είναι διαθέσιμο προς χρήση από αρχές Φεβρουαρίου.
Το νέο εκπτωτικό πρόγραμμα “e-pass”, που ισχύει από την 1η Φεβρουαρίου έως το τέλος του 2024, παρέχει έκπτωση ύψους 34% σε κάθε διέλευση για ηλεκτρικά επιβατικά οχήματα. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας “Γέφυρα Α.Ε.” Πάνος Λούκας και ο τεχνικός διευθυντής Άρης Σταθόπουλος, μαζί με στελέχη της εταιρείας, πληροφόρησαν την υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου, για τις λεπτομέρειες του προγράμματος.

Η «Γέφυρα» προσφέρει 34% έκπτωση στις διελεύσεις ηλεκτρικών οχημάτων
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης και της ξενάγησης στον εκθεσιακό χώρο και στο κέντρο διαχείρισης κυκλοφορίας, η υφυπουργός Χριστίνα Αλεξοπούλου εξέφρασε ικανοποίηση για την πρωτοβουλία της “Γέφυρα Α.Ε.” και τη στήριξή της στην εθνική προσπάθεια για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης στη χώρα.

Το πρόγραμμα e-pass είναι το πρώτο που παρέχει στοχευμένη έκπτωση στη διέλευση ηλεκτρικών οχημάτων, με στόχο την ενθάρρυνση της χρήσης οχημάτων με χαμηλές εκπομπές ρύπων. Επιπλέον, η εταιρεία πρωτοπορεί σε δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, όπως η δυνατότητα ψηφιακής υπογραφής συμβολαίων, εξαλείφοντας περίπου 10.000 ταχυδρομικές συναλλαγές, και έχει επιτύχει μείωση των εκπομπών CO2 κατά 78% από το 2018.

Σε δηλώσεις της η αρμόδια υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών δήλωσε: «H ‘Γέφυρα Α.Ε. στηρίζει έμπρακτα την εθνική προσπάθεια για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας. Πλέον, οι κάτοχοι ηλεκτρικών αυτοκινήτων, θα απολαμβάνουν για το 2024 μια σημαντική έκπτωση για κάθε διέλευση, η οποία αγγίζει τα πέντε ευρώ. Αυτή η ενέργεια, αφενός αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της εταιρείας ως προς την προστασία του περιβάλλοντος, αφετέρου καταδεικνύει ότι και ο ιδιωτικός τομέας μπορεί να συμβάλει καθοριστικά στη μετάβαση προς βιώσιμες και φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές. Θα ήθελα από την πλευρά μου να συγχαρώ την παραχωρησιούχο εταιρεία για την πρωτοβουλία της, η οποία ουσιαστικά ενθαρρύνει περισσότερους πολίτες να επιλέξουν οχήματα με χαμηλές εκπομπές ρύπων και συμβάλλει στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου περιβάλλοντος». dnews.gr

Το άρθρο Γέφυρα Ρίου -Αντιρρίου: Ποια οχήματα έχουν 34% έκπτωση στις διελεύσεις εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.