Βόνιτσα: Σε πολύ καλά επίπεδα η επάρκεια νερού μετά τις παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής

Οι εντατικές και συνεχόμενες προσπάθειες της δημοτικής αρχής για την επισκευή πολλαπλών και για πολύ χρονικό μεγάλο διάστημα βλαβών( σε Βονιτσα , Μοναστηράκι και αλλά χωριά) , μερικές άνω των 2 ετών ,στην υπηρεσία ύδρευσης συντέλεσαν στην επάρκεια του νερού τόσο στην πόλη της Βονιτσας όσο και στα χωριά μας μετά το μεγάλο Κύμα επισκεπτών που επισκέφθηκε το Δήμο μας , το διάστημα των εορτών του Πάσχα .

Απο ότι φαίνεται στο διάγραμμα η πληρότητα της μιας δεξαμενής Βονιτσας βρίσκεται σε ύψος 4,90μ απο συνολικό ύψος 5,00μ , ενώ της άλλης βρίσκεται σε ύψος 4,18μ απο συνολικό ύψος δεξαμενής 5,00μ.

Πριν τις επισκευές βρίσκονταν σε ύψος 1,60μ και 0,50μ αντίστοιχα .
Έτσι εξοικονομείται και νερό και περικοπτονται και δαπάνες ρεύματος λόγω κατανάλωσης του στα αντλιοστάσια .

Καλούμε τους δημότες να μην σπαταλάνε νερό και για την δύσκολη συνέχεια που έρχεται μπροστά μας . Με την λειψυδρία και την ερημοποίηση που υπάρχει αυτη την στιγμή , σε παγκόσμιο επίπεδο λόγω κλιματικής αλλαγής , πράγματα που στο παρελθόν θεωρούνταν αυτονόητα τώρα θεωρούνται ζητούμενα και έρχονται μετά απο μεγάλη κοινή προσπάθεια όλων .Απο την δημοτική αρχή θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια .

Εκ του δήμου Ακτιου Βονιτσας .

Το άρθρο Βόνιτσα: Σε πολύ καλά επίπεδα η επάρκεια νερού μετά τις παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – Xiromeropress.gr.