«Αποκατάσταση ζημιών οδοποιίας Παλαίρου-Πογωνιάς- Βαρκού ύψους 745.000 ευρώ!

«Αποκατάσταση ζημιών οδοποιίας Παλαίρου-Πογωνιάς- Βαρκού ύψους 745.000 ευρώ!Με καθυστέρηση ενός έτους, μετά τις ενστάσεις και τις καταγγελίες του επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου κ. Κασόλα, ξεκίνησε τελικά από την Δημοτική Αρχή το έργο που αφορά στην «Αποκατάσταση ζημίων οδοποιίας Παλαιρου-Πογωνιάς-Βαρκού ύψους 745.000 ευρώ.

Πρόκειται για ένα έργο που θα αντιμετωπίσει πρόσκαιρα τα σοβαρά θέματα οδικής ασφάλειας στην περιοχή, μέχρι να ξεκινήσει και το μεγάλο έργο της τεράστιας τουριστικής επένδυσης στο Βαρκό με την κατασκευή του τουριστικού θέρετρου (Έναρξη εργασιών κατασκευής τέλη 2023,) ενώ τον Μάιο του 2026 αναμένεται να ξεκινήσει η λειτουργία του, σύμφωνα με τα λεγόμενα των υπευθύνων.
Μετά την ολοκλήρωση και του ξενοδοχείου, ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος (ΠΑΕ), έχουμε ήδη σχεδιάσει την πλήρη ανακατασκευή του δρόμου Βαθυαβάλι – Πογωνιά – Πάλαιρος σε συνδυασμό με τον δρόμο Πλαγιά- Βαθυαβάλι που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.
Πρόκειται για ένα έργο το οποίο θα παίξει ξεκάθαρα αναπτυξιακό ρόλο στα δυτικά παράλια της Αιτωλοακαρνανίας.
Χρειαζόμαστε ολοκληρωμένο σχέδιο και στρατηγική ώστε να χτίσουμε το μέλλον του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και όχι να βάζουμε εμπόδια και να καθυστερούμε τα μεγάλα έργα ανάπτυξης του τόπου μας που διεκδικεί, σχεδιάζει και υλοποιεί η Δημοτική Αρχή.
Γνώμονας μας υπήρξε πάντα το συμφέρον των πολιτών και τα έργα που κάνουμε έχουν ξεκάθαρα ως στόχο, την αναβάθμιση και την ανάπτυξη του Δήμου μας σε όλους τους τομείς.
Ως δημοτική αρχή ξεπερνάμε όλα τα εμπόδια με την εμπειρία μας και σχεδιάζουμε, διεκδικούμε και υλοποιούμε τα έργα ανάπτυξης για τον Δήμο μας!
Εκ του Δήμου

 

 



0Shares

Το άρθρο «Αποκατάσταση ζημιών οδοποιίας Παλαίρου-Πογωνιάς- Βαρκού ύψους 745.000 ευρώ! εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.