TO ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ Τροχαίο με δύο νεκρούς στην Ιόνια Οδό: Το μοιραίο λάθος που έκανε το ζευγάρι στη ΛΕΑ

Ακόμα μια ανείπωτη τραγωδία γράφτηκε σήμερα το πρωί στην άσφαλτο, όταν δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το τραγικό τροχαίο στη ΛΕΑ της Ιόνιας Οδού.

Το δυστύχημα συνέβη λίγο πριν από τις 7:00 το πρωί στο 171ο χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού, στο ρεύμα προς Ιωάννινα, κοντά στα διόδια του Τερόβου.

Ο 58χρονος οδηγός του οχήματος, στο οποίο επέβαινε ο ίδιος με τη σύζυγο και τα δύο τους παιδιά, σταμάτησε στη ΛΕΑ προκειμένου να ελέγξει το αυτοκίνητο για μηχανική βλάβη.

Ο άτυχος άνδρας, με καταγωγή από την Αλβανία, κατέβηκε να δει τι συμβαίνει και τον ακολούθησε η 50χρονη σύζυγός του. Το μοιραίο λάθος και των δύο ήταν ότι, κατεβαίνοντας από το όχημα, άφησαν και τις δύο αριστερές πόρτες του αυτοκινήτου ανοιχτές.

Τροχαίο στην Ιόνια Οδό: Νεκροί οι γονείς, με ελαφρείς τραυματισμούς τα δύο παιδιά
Ένα διερχόμενο αυτοκίνητο προσέκρουσε στις πόρτες, με συνέπεια να παρασύρει το ζευγάρι και να τους τραυματίσει θανάσιμα, μπροστά στα μάτια των παιδιών τους, ενός 10χρονου αγοριού και μιας 25χρονης κοπέλας, τα οποία κάθονταν στα πίσω καθίσματα και τραυματίστηκαν ελαφρά.

Τροχαία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ κινητοποιήθηκαν αμέσως και έσπευσαν στο σημείο για να μεταφέρουν το ζευγάρι στο νοσοκομείο, όμως ήταν ήδη αργά, όπως αναφέρει το patrisnews.gr.

Οι προσπάθειες των διασωστών ήταν μεγάλες, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ιωαννίνων, ο άνδρας κατέληξε επιτόπου και η γυναίκα κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και τα παιδιά, τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, πήγαινε για ολιγοήμερες διακοπές στην πατρίδα τους, την Αλβανία.

Προανάκριση διενεργείται από το 3ο Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου-Ιωαννίνων.

Φωτογραφίες από το σοκαριστικό τροχαίο

Φωτογραφία: epiruspost.gr

.iefimerida.gr/

 

Το άρθρο TO ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ Τροχαίο με δύο νεκρούς στην Ιόνια Οδό: Το μοιραίο λάθος που έκανε το ζευγάρι στη ΛΕΑ εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.