MEΣΟΛΟΓΓΙ:Του έφαγαν χιλιάδες ευρώ με απάτη μέσω διαδίκτυου!


Είχε γερό κομπόδεμα και ήθελε να το μεγαλώσει ακόμη περισσότερο ένας κάτοικος του Μεσολογγίου, αλλά έκανε το λάθος να αναζητήσει μέσω του Διαδικτύου ευκαιρίες για αποδοτικές επενδύσεις.

Έτσι, πιάστηκε στην παγίδα που του έστησαν άγνωστοι οι οποίοι παρίσταναν τους… επιτυχημένους επενδυτές.

Το θύμα επικοινωνούσε εδώ και καιρό με αυτούς που πίστευε ότι ήταν εκπρόσωποι μιας διεθνούς εταιρείας χρηματοοικονομικών προϊόντων και τον έπεισαν ότι μπορούσε να τους εμπιστευτεί τις οικονομίες του για να τις πολλαπλασιάσει. Κάθε τόσο, κατέθετε διάφορα ποσά μέσω ηλεκτρονικών συναλλαγών, ώσπου το συνολικό ποσό έφτασε τα 45.000 ευρώ.

Όταν, όμως, θέλησε να εκταμιεύσει αυτά που νόμιζε ότι κέρδισε, σύμφωνα με όσα του έδειχναν, ξαφνικά οι «επενδυτές» εξαφανίστηκαν όπως και η ιστοσελίδα της εταιρείας που υποτίθεται ότι εκπροσωπούσαν! Έτσι, κατήγγειλε την απάτη στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Μεσολογγίου, που διενεργούν έρευνες για να εντοπίσουν τους δράστες και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων.msn.com

Το άρθρο MEΣΟΛΟΓΓΙ:Του έφαγαν χιλιάδες ευρώ με απάτη μέσω διαδίκτυου! εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.