AΠΟΛΥΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ: Κοπάδι προβάτων έκαναν επί 12 ημέρες δεξιόστροφους κύκλους


Ο ιδιοκτήτης του κοπαδιού ανέφερε ότι ο κύκλος ξεκίνησε μόλις με μερικά πρόβατα, ενώ στη συνέχεια εντάχθηκαν κι άλλα, με αποτέλεσμα να συμμετάσχει ολόκληρο το κοπάδι σε αυτή την μυστήρια συμπεριφορά

Μπροστά σε ένα ανεξήγητο θέαμα βρέθηκαν οι υπεύθυνοι φάρμας στη Κίνα, όπου κοπάδι προβάτων για άγνωστη αιτία έκανε ασταμάτητους κύκλους.

Πρόκειται για μια μυστήρια και πρωτοφανή συμπεριφορά κοπαδιού αν αναλογιστεί κανείς ότι τα πρόβατα έκαναν δεξιόστροφους κύκλους για 12 συνεχόμενες ημέρες, χωρίς καμία διακοπή.

Ο ιδιοκτήτης του κοπαδιού ανέφερε ότι ο κύκλος ξεκίνησε μόλις με μερικά πρόβατα, ενώ στη συνέχεια εντάχθηκαν κι άλλα, με αποτέλεσμα να συμμετάσχει ολόκληρο το κοπάδι.

Τα πλάνα που έρχονται από την φάρμα και τα οποία τραβήχτηκαν στις αρχές Νοεμβρίου, δείχνουν τα πρόβατα να κάνουν κύκλους με δεξιόστροφη κίνηση μέσα στο μαντρί, στην βόρεια Κίνα. Στις εικόνες από την κάμερα ασφαλείας διακρίνονται δεκάδες πρόβατα να ακολουθούν το ένα το άλλο συντεταγμένα, σχηματίζοντας κύκλο.

Άλλα πρόβατα στέκονται στη μέση του κύκλου, παραμένοντας ως επί το πλείστον ακίνητα. Μέχρι στιγμής, επιστήμονες δεν έχουν δώσει κάποια επαρκή εξήγηση για την παράξενη αυτή συμπεριφορά του κοπαδιού η οποία χαρακτηρίζεται ως πρωτοφανής..newsbomb.gr/



0Shares

Το άρθρο AΠΟΛΥΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ: Κοπάδι προβάτων έκαναν επί 12 ημέρες δεξιόστροφους κύκλους εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.