Χαρδαλιάς: Ξεσπά με… Αρκά για τους «ανεκδιήγητους και επικίνδυνους συνωμοσιολόγους»!

Χαρδαλιάς: Ξεσπά με… Αρκά για τους «ανεκδιήγητους και επικίνδυνους συνωμοσιολόγους»!
Με μια μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, δίνει το στίγμα για την επόμενη μέρα -και τις… επόμενες κρίσιμες μέρες- τώρα που ο κορονοϊός μας υπενθυμίζει ότι… είναι εδώ, καθώς τα κρούσματα τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζουν αύξηση (σ.σ. νωρίτερα μάλιστα ο ίδιος είχε αναφερθεί στις πιθανότητες ενός νέου lockdown).
Ο Νίκος Χαρδαλιάς, πάντως, στέλνει κι ένα σαφές μήνυμα ενάντια στους «ελάχιστους λαϊκιστές» όπως χαρακτηριστικά λέει, ζητώντας να τους «απομονώσουμε».
Χρησιμοποιεί, μάλιστα κι ένα σκίτσο του Αρκά, με το οποίο ο γνωστός σκιτσογράφος καταφέρεται εναντίον όλων όσοι… δεν πιστεύουν ότι ο κορονοϊός είναι εδώ και συνιστά την μεγαλύτερη απειλή.
Αναλυτικά όσα γράφει ο Νίκος Χαρδαλιάς
“Δεν πρέπει να μας πείσουν… Ο ιός ειναι εδώ, σε ύφεση στην Πατρίδα μας, αλλά σίγουρα ανάμεσά μας, επικίνδυνος και αόρατος!
Οι 45.233 νεκροί στην Μεγ.Βρετανία, οι 35.028 νεκροί στην γειτονική μας Ιταλία, οι 30.152 νεκροί στη Γαλλία, οι 142.080 νεκροί στις ΗΠΑ και οι 600.126 νεκροί συνάνθρωποι μας εως σήμερα συνολικά σε όλο τον κόσμο, δεν ειναι ψέμα, δεν ειναι fake news. Παιδιά, αδέλφια, γονείς κλαίνε και προσεύχονται για τις ψυχές τους σε όλο τον κόσμο, και εμείς προσευχόμαστε για τους 195 συνανθρώπους μας που έφυγαν τόσο άδικα, εδώ στην Πατρίδα μας και τις οικογένειες τους. Δεν χρειαζεται πανικός αλλά και κανένας εφησυχασμός!
Η Πολιτεία με συγκεκριμένο σχέδιο και περισσή ευθύνη, κάνει όλα όσα πρέπει για να ανοίξει η Οικονομία μας, να στηριχθεί ο Τουρισμός μας, αλλά με όρους ασφάλειας και χωρίς εκπτώσεις στην Δημόσια Υγεία. Ένας ολόκληρος μηχανισμός του Κράτους, από άκρη σε άκρη σε όλη τη χώρα, συμβάλλει καθημερινά και ακούραστα για αυτό, με χιλιάδες ελέγχους, εκατοντάδες ιχνηλατήσεις και δεκάδες εφαρμογές πρωτοκόλλων διαχείρισης και στεγανοποίησης μικρών ή μεγάλων εστιών.
Αυτό που χρειάζεται αυτή την στιγμή, είναι νηφαλιότητα, ψυχραιμία και κυρίως ευθύνη από όλους μας! Αυτή την μοναδική ευθύνη, ατομική και συλλογική, που όλος ο υπερήφανος Ελληνικος λαός επέδειξε με γενναιότητα και υπομονή, σε όλες τις φάσεις της αντιμετώπισης της πρωτοφανούς αυτής παγκόσμιας κρίσης και πανδημίας.
Ας συνεχίσουμε έτσι…
Ας απομονώσουμε τους ελάχιστους λαικιστές, ανεκδιήγητους και επικίνδυνους συνωμοσιολόγους δηθεν αναλυτές, τους ευκαιριακούς και λάγνους της οποιασδήποτε ανεύθυνης 3λεπτης δημοσιότητας και των φημών των social media, και ας κοιτάξουμε επιτέλους τι γίνεται σε όλον τον κόσμο!
Ο ιός ειναι εδώ, και η ζωη μας όμως ειναι εδώ και βήμα βήμα, μέρα με την μέρα θα συνεχίσουμε να την παίρνουμε πίσω.
Ακολουθούμε τις οδηγίες, χρησιμοποιούμε τις μάσκες, όποτε το προβλέπει ο Νόμος, και ειδικά στους κλειστούς χώρους με κόσμο, κρατάμε αποστάσεις απο ανθρώπους που δεν ειναι στον άμεσο καθημερινό οικογενειακό και επαγγελματικό μας περίγυρο, αποφευγουμε τις ανούσιες συναθροίσεις και χωρίς μέτρα συνωστισμούς, τις εν γένει ανεξέλεγκτες υγειονομικά καταστάσεις, και δεν ρισκάρουμε την υγεία τόσο τη δική μας , όσο και των οικείων μας και ειδικά όσων κινδυνευουν!
Και σε αυτή την φάση της μάχης, παραμένουμε υπεύθυνοι και βγαίνουμε νικητές! Όλοι μαζί, συνεχίζουμε…
newsit.gr

Άρθρο από:xiromero.gr