Τέλος μετά από 6 χρόνια ο Θοδωρής Ντέμος από τους Φιλάθλους

 

Τέλος εποχής μετά από 6 χρόνια συνεργασίας για το Ντεμο Θοδωρη και τους Φιλάθλους Πειραιά. Ο προπονητής της ομάδας υπέβαλε τη παραίτηση του στο πρόεδρο της ομάδας κύριο Παντελή Λιγνό και τον ευχαριστεί ιδιαίτερα για εμπιστοσύνη που του έδειξε όλα αυτά τα χρόνια.

Σε επικοινωνία που είχε με την ιστοσελίδα μας, μας τόνισε τα εξής

“Έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος στη προπονητική μου καριέρα, όπου θα μείνει πολύ βαθιά χαραγμένος στην καρδιά μου, και έχω να θυμάμαι μόνο τα ευχάριστα!!! Η συνεργασία αυτή ξεκίνησε το 2017 όταν η ομάδα ήταν στη Γ κατηγορία Πειραια. Με πολύ δουλειά και με το εξαιρετικό κλίμα που διαμορφώθηκε καταφέραμε να κάνουμε δύο ανόδους σε τρία χρόνια και να βρισκόμαστε στην Α κατηγορία. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια, όπως και ολους τους φίλους-συνεργάτες μου, το Σαρηγιαννακη Δημήτρη (γυμναστής), Κολλυρης Γιαννης (συνεργάτης), Ρουστεμης Πέτρος (Προπ τερματοφυλάκων) και ιδιαίτερα το φίλο μου Λευτέρη Καστριτη που όλα αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα μου σε όλα. Ευχομαι στην ομάδα τα καλύτερα από δω πέρα και πάντα με υγεία!!!”.

home



0Shares

Το άρθρο Τέλος μετά από 6 χρόνια ο Θοδωρής Ντέμος από τους Φιλάθλους εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.