Σύγχρονοι σκλάβοι !ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ;


1 . Ο οικονομικός καταναγκασμός στους σύγχρονους σκλάβους . Ο σύγχρονος σκλάβος είναι αναγκασμένος να εργάζεται χωρίς διακοπή μέχρι θανάτου επειδή το οικονομικό όφελος που κερδίζει σε 1 μήνα αρκεί για να πληρώσει την διαμονή του για 1 μήνα, να τραφεί για 1 μήνα, να ταξιδέψει από και προς της εργασία του για 1 μήνα κλπ. Δεδομένου ότι τα χρήματά του αρκούν μόνο για 1 μήνα ο σύγχρονος δούλος είναι αναγκασμένος να εργάζεται όλη του τη ζωή μέχρι το θάνατο. Η σύνταξη στα γεράματα επίσης είναι μια μεγάλη απάτη διότι ο δούλος-συνταξιούχος πληρώνει το σύνολο της σύνταξης για τη στέγαση και τη τροφή , και ο δούλος -συνταξιούχος δεν διαθέτει ποτέ ελεύθερα χρήματα .

2 . Ο δεύτερος μηχανισμός κρυμμένου εξαναγκασμού των σκλάβων για εργασία είναι η δημιουργία τεχνητής ζήτησης για ψευτοαγαθά . Η ζήτηση αυτή επιβάλλεται με την χρίση κυρίως της τηλεοπτικής διαφήμισης , των δημόσιων προβολών κλπ . Οι σύγχρονοι δούλοι εμπλέκονται στην ατελείωτη κούρσα για «νέα αγαθά» και για να τα αποκτήσουν πρέπει να εργάζονται συνεχώς και αδιάκοπα.

3 . Ο τρίτος κρυφός μηχανισμός οικονομικού εξαναγκασμού σύγχρονων σκλάβων είναι το σύστημα της πίστωσης , με τη βοήθεια του οποίου οι σύγχρονοι σκλάβοι όλο και περισσότερο εκβαθύνονται στην πιστωτική δουλεία τους .

Μέρα με τη μέρα ο σύγχρονος σκλάβος χρεωστάει όλο και περισσότερα , γιατί για να ξεπληρώσει ο σκλάβος το δάνειο παίρνει ένα νέο δάνειο χωρίς να έχει ξοφλήσει το παλαιό, και έτσι δημιουργεί πυραμίδα χρέους . Το χρέος , το οποίο κρέμεται πάνω από το κεφάλι του δούλου σαν γκιλοτίνα , πολύ αποτελεσματικά τον εξαναγκάζει να εργάζεται ακόμα και για πολύ χαμηλές απολαβές .

4 . Ο τέταρτος μηχανισμός οικονομικού εξαναγκασμού είναι ο μύθος των φόρων προς το κράτος . Ο σύγχρονος δούλος θεωρεί ότι οι φόροι που πληρώνει πάνε για όφελος του συνόλου της κοινωνίας . Στην πραγματικότητα οι σκλάβοι εργάζονται για το ψευδοκράτος που ασφυκτικά ελέγχει πολιτικά , οικονομικά , αλλά κυρίως ιδεολογικά , την πολιτική ελίτ της χώρας που ζουν οι σκλάβοι .

5 . Ο πέμπτος μηχανισμός κρυμμένου εξαναγκασμό των σκλάβων είναι ο μηχανισμός του πληθωρισμού και της έλλειψης κρατικού ελέγχου του νομίσματος . Η τεχνητή διασπορά ή αντιθέτως έλλειψη ρευστού και η αύξηση των τιμών ελλείψει των αυξήσεων των μισθών των σκλάβων προσφέρει στην διακριτική ληστεία των σκλάβων . Έτσι , οι σύγχρονοι δούλοι εξαθλιώνονται όλο και περισσότερο .

6 . Έκτος κρυμμένος μηχανισμός για εξαναγκασμό τον σκλάβων να εργαστούν δωρεάν : στέρηση από τους σκλάβους με κάθε μέσο των πόρων για μετεγκατάσταση σε νέα περιοχή , π.χ. στο χωριό και στην ύπαιθρο , αλλά και για την αγορά ακινήτων σε άλλη πόλη .

7 . Ο έβδομος μηχανισμός για την ενθάρρυνση των σκλάβων να εργαστούν δωρεάν είναι η απόκρυψη της πραγματικής αξίας της εργασίας του σκλάβου , της πραγματικής αξίας των τοπικών εμπορευμάτων , των ξένων προϊόντων που εισάγονται κλπ . Αλλά και του μεριδίου που κερδίζει ο δουλοκτήτης , ιδιώτης ή κράτος , μέσον του μηχανισμού των λογιστικών αλχημειών και της έλλειψης ελέγχου της υπεραξίας .

8 . Οι σύγχρονοι σκλάβοι για να μην απαιτούν το μερίδιό των κερδών και πλούτου που αποκτήθηκαν από την εργασία των πατέρων , των παππούδων , των προπάππων κλπ αποσιωπάται η λεηλασία της Πατρίδας τους…..

Εξακολουθείς ακόμα να πιστεύεις ότι είσαι ελεύθερος ;

Γεν.Ελ.

Το άρθρο Σύγχρονοι σκλάβοι !ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ; εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.