ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ:Αετός καρφώνει με τα νυχια του κατσίκα,την πετάει και την τρώει!


Απίστευτο βίντεο δείχνει έναν αετό, στις Ιταλικές Άλπεις, να αρπάζει μια κατσίκα βουνού, η οποία ζυγίζει πέντε φορές το βάρος του, πριν την πετάξει για να την σκοτώσει.
Το βίντεο δείχνει τη στιγμή που ένας χρυσαετός καρφώνει τα νύχια του στο λαιμό μιας ορεινής κατσίκας, πριν σηκώσει το ζώο στον αέρα και το πετάξει.

Παρά το γεγονός ότι η ενήλικη κατσίκα ζυγίζει πέντε φορές περισσότερο από τον χρυσαετό, τα εξαιρετικά πλάνα δείχνουν το αρπακτικό να πιάνει το ανυποψίαστο ζώο στο έδαφος από ψηλά.

Η βάναυση θανάτωση της κατσίκας του βουνού, ένα φαινόμενο που δεν έχει κινηματογραφηθεί ποτέ στο παρελθόν σύμφωνα με το BBC, θα προβληθεί στο επεισόδιο της Κυριακής της σειράς Frozen Planet II του Sir David Attenborough.

Το επεισόδιο, που ονομάζεται Frozen Peaks, δείχνει πλάνα από ένα ζευγάρι αετών που ζευγαρώνουν και αρπάζουν μικρά κατσικάκια από τους βράχους των ιταλικών γκρεμών και τα σκοτώνουν πριν φάνε τα υπολείμματά τους.

Συνήθως, οι χρυσαετοί επιτίθενται σε μικρά κατσικάκια και άλλα μεσαίου μεγέθους θηλαστικά, όπως κουνέλια, λαγούς και πέρδικες.

Το αρπακτικό καταφέρνει να σύρει το κατσίκι στον αέρα πριν το ρίξει κάτω και στη συνέχεια, οι δύο αετοί εθεάθησαν να τρώνε το κουφάρι του ορεινού τράγου.

Δείτε βίντεο:


dikaiologitika.gr/



0Shares

Το άρθρο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ:Αετός καρφώνει με τα νυχια του κατσίκα,την πετάει και την τρώει! εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.