Σουβλατζίδικο στη Μύκονο δίνει 3.600 ευρώ το μήνα για τυλιχτή


Σουβλατζίδικο στη Μύκονο προσφέρει σε τυλιχτή μισθό 3.600 ευρώ ενώ η αμοιβή είναι και… διαπραγματεύσιμη!
Αξιοσημείωτες αμοιβές φαίνεται να προσφέρουν επιχειρηματίες στις Κυκλάδες ώστε να προσελκύσουν προσωπικό για τα μαγαζιά τους ενόψει της τουριστικής περιόδου.

Είναι ενδεικτική μια αγγελία στη Μύκονο, που έχει αναρτηθεί σε ιστόποπο με θέσεις εργασίας, όπου ένα εστιατόριο με σουβλάκι ζητά τυλιχτή με ελάχιστη εμπειρία 24 μηνών και αμοιβή 3.600 ευρώ (10 ευρώ την ώρα). Μάλιστα αναφέρει πως η αμοιβή είναι συζητήσιμη, που σημαίνει πως μπορούν να ανέβουν περισσότερο οι απολαβές του υποψήφιου για τη θέση αυτή. Βέβαια, η αγγελία δεν αναφέρει κάτι για την διαμονή του εργαζόμενου, κάτι που έχει τη σημασία του.

Επίσης, όπως αναφέρει το cyclades24.gr, στο Κουφονήσι ψάχνουν επίσης ψήστη και δίνουν μισθό 2.000 ευρώ. Σύμφωνα με την αγγελία, ένα κατάστημα αναζητεί επαγγελματίες για την καλοκαιρινή σεζόν (Μάιος – Οκτώβριος) για την θέση του ψήστη.

Στα προσόντα που απαιτούνται, ανφέρονται τα εξής: Προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση τούλάχιστον 5-8 χρόνια, ικανότητα σε κοψίματος νωπού κρέατος (μπριζόλες, μοσχάρι, κοτόπουλα κ.λπ.), πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας, επαγγελματική εμφάνιση και συμπεριφορά. Η εταιρία προσφέρει ικανοποιητικές αποδοχές και πλήρη ασφάλιση, δυνατότητες προσωπικής εξέλιξης, άριστο περιβάλλον εργασίας, διαμονή και διατροφή, ανταγωνιστικές απολαβές αναλόγως προσόντων..dikaiologitika.gr/



0Shares

Το άρθρο Σουβλατζίδικο στη Μύκονο δίνει 3.600 ευρώ το μήνα για τυλιχτή εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.