ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ:38χρόνη έριξε καυστικό υγρό στο σύζυγο της,μεταφέρεται επειγόντως στην Αθήνα!


Την αεροδιακομιδή του 36χρονου που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό από τη σύζυγό του στο Ηράκλειο Κρήτης, σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Αθήνας αποφάσισαν οι θεράποντες γιατροί του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Το θύμα φέρει εγκαύματα δευτέρου βαθμού στην αριστερή πλευρά του προσώπου του και κινδυνεύει σοβαρά να χάσει την όραση από το αριστερό μάτι του.

Άφαντη η 38χρονη
Εν τωμεταξύ, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό της 38χρονης που φέρεται να έριξε καυστικό υγρό στον σύζυγό της, τα ξημερώματα σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο 36χρονος άνδρας νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου ενώ η σύζυγός του, έχει γίνει άφαντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας cretapost, πρόκειται για την 38χρονη Μ.Σ. η οποία καυγάδισε για άγνωστο λόγο με τον 36χρονο την ώρα που βρίσκονταν σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου.

Πάνω στον καυγά πήρε ένα μπουκαλάκι με καυστικό υγρό και το έριξε στον 36χρονο ο οποίος τραυματίστηκε σε όλη τη δεξιά πλευρά του προσώπου του.

Η 38χρονη στη συνέχεια έφυγε προς άγνωστο σημείο ενώ ο 36χρονος διακομίστηκε με ιδιωτικό μέσο στο ΠΑΓΝΗ όπου εισήχθη στην Εντατική ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες για την μεταφορά του στο Θριάσιο νοσοκομείο στην Αθήνα.

Παλιός γνώριμος της Αστυνομίας
Την ίδια ώρα, στο φως της δημοσιότητας έρχονται όλο και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον 36χρονο, ο οποίος στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές.

Ο 36χρονος είχε αποφυλακιστεί πριν από λίγο καιρό καθώς είχε καταδικαστεί για μία σειρά από ένοπλες ληστείες με καλάσνικοφ που σημειώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

ΚΡΗΤΗ 2

Σύμφωνα με το cretapost, ο 36χρονος είχε καταδικαστεί σε 89 χρόνια ποινή κάθειρξης από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης καθώς συμμετείχε σε μία σειρά από ένοπλες ληστείες με καλάσνικοφ που είχαν σημειωθεί από το 2012 μέχρι το 2015 με αποκορύφωμα την κινηματογραφική ληστεία στο κοσμηματοπωλείο στο Creta Maris.

Μαζί του είχε καταδικαστεί και ένας Αρμένιος σε 104 χρόνια ποινή κάθειρξης ενώ ο τρίτος της «παρέας» είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια της ληστείας στο Creta Maris και ήταν σε κώμα στο ΠΑΓΝΗ με αποτέλεσμα να διακοπεί η ποινική του δίωξη.

Η απόπειρα ληστείας στο Creta Maris
Ήταν αργά το απόγευμα της Παρασκευής 12 Ιουνίου του 2015 όταν στο ξενοδοχείο Creta Maris στην Χερσόνησο εκτυλίχθηκαν σκηνές από κινηματογραφική ληστεία.

Ένοπλοι άνδρες, φορώντας μαύρα ρούχα και κουκούλες και κρατώντας καλάσνικοφ, μπήκαν στο ξενοδοχείο και κατευθύνθηκαν στο κοσμηματοπωλείο της μονάδας. Ο υπάλληλος πρόλαβε και ενεργοποίησε το ειδικό σύστημα συναγερμού.

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα οι αστυνομικές αρχές –που είχαν πληροφορίες για το «νέο χτύπημα» της συμμορίας– περικύκλωσαν το ξενοδοχείο και πρόλαβαν να εκκενώσουν τον χώρο της εισόδου από τους δεκάδες τουρίστες και υπαλλήλους.

Οι ληστές βγήκαν έξω από το ξενοδοχείο κι άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως προκειμένου να διαφύγουν της σύλληψης.

Οι αστυνομικοί απάντησαν στους πυροβολισμούς και τραυμάτισαν τον έναν Κρητικό ληστή στο κεφάλι, τον 29χρονο Κρητικό στο πόδι κι έναν Αρμένιο στον ώμο.dikaiologitika.gr/



0Shares

Το άρθρο ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ:38χρόνη έριξε καυστικό υγρό στο σύζυγο της,μεταφέρεται επειγόντως στην Αθήνα! εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.