Σε Θέση …”Μάχης” Οι Οδηγοί Ταξί Της Βόνιτσας


Πολλές αντιδράσεις στους κόλπους των επαγγελματιών οδηγών ΤΑΞΙ της Βόνιτσας, έχει προκαλέσει η απόφαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας να απαγορευτεί και στα ΤΑΞΙ με έδρα Βόνιτσα η είσοδος στο αεροδρόμιο Ακτίου και να επιτραπεί αυτή μόνο στα ΤΑΞΙ με έδρα Άγιο Νικόλαο.

Οι επαγγελματίες οδηγοί της Βόνιτσας, απέστειλαν επιστολή στην οποία αναφέρουν τα εξής:

« Από το 1967 όπως είχε κατατεθεί στην Βουλή από τους Βουλευτές κ.κ. Σερπάνο, Κωστάκη, Φωτόπουλο, Μπακογιάννη κα, τα ΕΔΧ Βόνιτσας μπορούσαν να σταθμεύουν στο Αεροδρόμιο Ακτίου.

Όταν άλλαξαν οι Δήμοι πανελλαδικά σε Καλλικρατικοί, παρέμειναν ταξί έδρας τα ΕΔΧ αυτοκίνητα της πρώην κοινότητας Βόνιτσας.

Όμως, ύστερα από εισήγηση του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το αεροδρόμιο Ακτίου Βόνιτσας ξαφνικά άρχισε να υπάγεται στον Άγιο Νικόλαο με αποτέλεσμα να βγαίνουν εκτός αεροδρομίου τα ταξί με έδρα Βόνιτσα μετά από 54 χρόνια.

Μα πως γίνεται το αεροδρόμιο Ακτίου να ανήκει στον Άγιο Νικόλαο και όχι στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας και το μόνο ταξί που θα μπορεί να μπαίνει μέσα είναι αυτό με έδρα Αγίου Νικολάου;

Απαιτούμε άμεση αποκατάσταση της αδικίας και απαντήσεις τόσο από τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας όσο και από την περιφέρεια.»

εφημερίδα «ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ».

Το άρθρο Σε Θέση …”Μάχης” Οι Οδηγοί Ταξί Της Βόνιτσας εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.