Πρόσωπα της Χρονιάς 2021: Βραβεύθηκε στην κατηγορία «Περιφέρεια» ο Δημήτριος Μπακοχρήστος

Πρόσωπα που ξεχώρισαν για το ταλέντο τους, για την προσφορά τους, πρόσωπα που αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για όλους μας, βραβεύθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Πρόσωπα της Χρονιάς 2021» που εκδήλωσε για όγδοη χρονιά η εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα και ο …δικός μας Δημήτρης Μπακοχρήστος ο οποίος βραβεύθηκε στην κατηγορία «Περιφέρεια» για τα κατορθώματά του σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

«Ο Δημήτρης Μπακοχρήστος. Τίμησε την Ελλάδα και απέδειξε έμπρακτα τη δύναμη της θέλησης και της προσήλωσης στον στόχο ο Δημήτρης Μπακοχρήστος από το Μοναστηράκι Ακτίου – Βόνιτσας. Ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου των Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, όπως είχε κάνει και στο Ρίο πέντε χρόνια νωρίτερα, στο αγώνισμα της άρσης βαρών σε πάγκο στην κατηγορία των -54k. Αφιέρωσε την επιτυχία του στη χώρα μας και η απώλεια του αργυρού μεταλλίου (ήταν κατά λίγα γραμμάρια βαρύτερος από τον Γάλλο συναθλητή του) δεν σκίασε τη χαρά του. Το γεγονός ότι μετέτρεψε τις δυσκολίες που συνάντησε στη ζωή του σε πρόκληση και η συνεχής του προσπάθεια τον καθιστούν πρότυπο, ιδιαίτερα για τη νέα γενιά», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά την στιγμή της βράβευσης του,

Το άρθρο Πρόσωπα της Χρονιάς 2021: Βραβεύθηκε στην κατηγορία «Περιφέρεια» ο Δημήτριος Μπακοχρήστος εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.