Πολυτεχνείο – Ανοιχτές και σήμερα οι πύλες για τον τριήμερο εορτασμό [Εικόνες ]

Από σήμερα νωρίς το πρωί φοιτητικοί σύλλογοι και πολίτες αφήνουν στεφάνια και λουλούδια στο κτίριο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου επί της Πατησίων.  

Υπενθυμίζεται πως οι πύλες του Πολυτεχνείου δεν είχαν ανοίξει πέρυσι και δεν πραγματοποιήθηκαν οι εορτασμοί λόγω των περιορισμών για τη διασπορά του κοροναϊού

Στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγεία από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς κορoνaϊού, το Πρυτανικό Συμβούλιο του ΕΜΠ αποφάσισε ότι έως και την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου:

Α. Θα υπάρξει αυξημένη φύλαξη του συγκροτήματος Πατησίων του ΕΜΠ από την υπηρεσία φύλαξης του Ιδρύματος, και,
Β. Τα κτήρια του συγκροτήματος , στην Πατησίων, θα είναι κλειστά. 

Το διήμερο 15 και 16 Νοεμβρίου η κεντρική πύλη του ιστορικού χώρου στην Πατησίων, θα ανοίγει στις 9 το πρωί και θα κλείνει στις 8 το βράδυ ή νωρίτερα, αν κριθεί σκόπιμο από την Επιτροπή Εορτασμού, για την ασφάλεια του Συγκροτήματος.

Την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου η κεντρική πύλη του Πολυτεχνείου στην Πατησίων, θα ανοίξει στις 9 το πρωί και θα κλείσει στη 1 το μεσημέρι, για να πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση. 

Το άρθρο Πολυτεχνείο – Ανοιχτές και σήμερα οι πύλες για τον τριήμερο εορτασμό [Εικόνες ] εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.