Παναγιώτης Στάικος: Κύριε Λευτέρη Κατσαούνη Χθες ξεπεράσατε και τον χειρότερο εαυτό σας . Ήσασταν χειρότερος πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου


Κύριε Λευτέρη Κατσαούνη
Χθες ξεπεράσατε και τον χειρότερο εαυτό σας .
Ήσασταν χειρότερος πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου σε ολόκληρη την Ελλάδα .
Με τους τραμπουκισμούς σου εναντίων μου σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μην με αφήσεις να τοποθετηθώ , χωρίς να βρίσω ή να προσβάλω κανένα, , υπήρξες ένα κακέκτυπο Ζαγοριανάκου , που ασφαλώς δεν σου έκανα το χατίρι για να με φιμώσεις .
Επανέλαβες με γελοίο τρόπο πως θα μου αφαιρούσες τον λόγο εκθέτοντας και προσβάλλοντας την ίδια σου την οικογένεια ,με την οποία με έδεναν μακροχρόνιοι δεσμοί φιλίας , γιατί έτσι σου ζήτησαν τα αφεντικά σου ,τα οποία σε ξεπέρασαν σε πολιτικό αμοραλισμό.
Γιατί ρε θρασύδειλε και ανάξιε ως Πρόεδρε , δεν τόλμησες να μου αφαιρέσεις τον λόγο ;;;;;;
Τόλμα στο μέλλον ;;;;;
Με ποιο δικαίωμα ρε νανάκι της πολιτικής , θα μου στερήσεις το Συνταγματικά Κατοχυρωμένα δικαίωμα μου στην ελεύθερη έκφραση της γνώμης μου και των πολίτικων μου θέσεων ;;;;;;
Ξεχνάς όμως ,πως όταν θα τελειώσει σύντομα η περίοδος COVID και θα επανέλθουμε στην κανονικότητα , πως αν θα τολμήσεις μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου , την οποία έφτιαξα εγώ μαζί με τους Συνεργάτες μου , όπως και ολόκληρο το Δημαρχείο , να επαναλάβεις τα ίδια καραγκιοζλίκια ,τότε οι τόνοι θα ανέβουν στην νιοστή και τσιμπήσεις κανένα να έμφραγμα με ανακοπή και δαγκώσει την γλώσσα σου ,εγώ δεν θα έχω καμία ευθύνη, γιατί για δύο χρόνια σχεδόν δεν έχετε απινιδωτή στην αίθουσα , όπως και στο Δημαρχείο ,ενώ τώρα πλέον υποχρεούστε από τον νόμο, να έχετε και στους δύο χώρους , αλλά εσείς είστε γεννημένοι για τα << μεγάλα > και αδιαφορείτε πλήρως για τις ανθρώπινες ζωές .!!!
Εγώ δεν έχω κανέναν παράγοντα κινδύνου και η καρδιά μου αντέχει στην όποια πρέσα ,αφού οι γονείς μου πέθαναν στα 85 και ο παππούς μου στα 105 και η ολική μου χοληστερίνη είναι μόλις 165 χωρίς να παίρνω φάρμακο για την χοληστερίνη , λόγω καλών γονιδίων .!!!
Αν θέλει να πάμε έτσι, τότε θα πρέπει να είναι έτοιμος, να παίξει την ζωή του κορώνα γράμματα .
Τον Στάικο δεν μπορείς να τον φιμώσεις.!!!
Αν δεν το έχεις καταλάβει από μόνος σου, που το μόνο που θα καταφέρεις πέραν του αυτό του εξευτελισμού σου ,θα είναι να φας και το κεφάλι σου .!!!!
Και αν διανοηθείς να το επαναλάβεις , χωρίς να επιδεικνύεις τον προσήκοντα προς το πρόσωπο μου σεβασμό , ως εκ της θέσεως σου , τότε θα σου κάνω τέτοιο ρεζίλεμα , που δεν θα μπορείς να κυκλοφορήσεις στην αγορά ,πό την ξευτίλα , πράγμα το οποίο ασφαλώς δεν επιθυμώ , γιατί σέβομαι την οικογένεια σου , την οποία εσύ όμως με τέτοιες τραμπουκικές συμπεριφορές δεν την σέβεσαι και αμαυρώνεις την όποια σου πορεία στην Αυτοδιοίκηση .
Το καλό που σου θέλω σύνελθε και μην διανοηθείς να επαναλάβεις τις ίδιες ασχήμιες .
Και τώρα για δώρο θα σου χαρίσω 43 εικόνες με τα χάλια του Αστακού Σάββατο του Λαζάρου και επιλεκτικά μία μπροστά από την Εκκλησία του Βασιλόπουλου και μία μπροστά από το Φαρμακείο του κυρίου Πανταζή στο Καραϊσκάκη , για να δεις τα χάλια σας σε ολόκληρο τον Δήμο και να μην λένε κάτι ζαγαράκια , ότι από τους 200 κάδους του Αστακού επέλεξα έναν.
Οι υπόλοιποι απλά που δεν χωράνε σε μια ανάρτηση ,στα ίδια χάλια είναι.!!!!!
Εάν διαθέτεις ίχνος αξιοπρέπειας και λεβεντιάς , υπάρχει μια καθαρτήρια λέξη και δεν είναι άλλη από την ειλικρινή :
Συγνώμη .!!!!!!!
Την περιμένω δίχως τίποτα άλλο .!!!
Αστακός 24/4/2021
Dr.Παναγιώτης Στάικος


Panagiotis Staikos

Το άρθρο Παναγιώτης Στάικος: Κύριε Λευτέρη Κατσαούνη Χθες ξεπεράσατε και τον χειρότερο εαυτό σας . Ήσασταν χειρότερος πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.