Οσο έρχεται το τέλος του κόσμου θα υπαρξουν δοκιμασίες τέτοιες που ο κόσμος δεν έχει ποτέ ξαναζήσει..


Έλεγε ο π. Σεραφείμ Ρόουζ (+1982), από την Αμερική: «Όσο ο καιρός του τέλους αυτού του κόσμου πλησιάζει, είναι αληθές ότι θα υπάρξουν μεγάλες δοκιμασίες, τέτοιες που ο κόσμος δεν έχει ποτέ ξαναζήσει.(Ματθαίος 24,21)

Θα υπάρξουν πείνες, αρρώστιες, σεισμοί, πόλεμοι και ακοές πολέμων, διωγμοί, ψευδοπροφήτες και ψευδοχριστοί, και η αγάπη των πολλών, συμπεριλαμβανομένων τωνΧριστιανών, θα ψυχρανθεί.

Αλλά αυτή την εποχή το Ευαγγέλιο θα μεταδοθεί σε όλα τα έθνη, και αυτοί που θα υπομείνουν ως το τέλος, με τη χάρη του Χριστού, θα σωθούν. Η διαβολική και ψεύτικη θρησκεία θα μεσουρανεί κατά την βασιλεία του Αντιχρίστου, ενός παγκόσμιου ηγέτη που θα φαίνεται ότι θα φέρνει ειρήνη στην ακαταστασία του κόσμου και θα φαίνεται να είναι σαν Χριστός που ήρθε πίσω στη Γη για να βασιλεύσει από τον ξαναφτιαγμένο Ναό της Ιερουσαλήμ.

Αλλά θα υπάρξουν αυτοί που βλέπουν πέρα από αυτή την απάτη.Συγκεκριμένα θα επανεμφανισθούν οι δύο προφήτες που αναφέρονται στην Παλαιά Διαθήκη, ο Ηλίας για να μεταστρέψει στην πίστη τους Εβραίους, και ο Ενώχ για να επιστρέψει τα άλλα έθνη.

Η σύντομη βασιλεία του Αντιχρίστου – μόνο 3,5 έτη – θα τερματισθεί με τον ερχομό του Χριστού από τον Ουρανό, προηγουμένου του Σταυρού του, και αυτός ο κόσμος θα αναλωθεί από το πυρ και θα ανανεωθεί πλήρως, ενώ τον ίδιο καιρό τα σώματα των νεκρών θα εγερθούν από τους τάφους και θα ξαναενωθούν με τις ψυχές, προκειμένου να παραστούν στο τελικό Κριτήριο του Θεού».

πηγή: http://www.imdleo.gr/https://simeiakairwn.wordpress.com/

Το άρθρο Οσο έρχεται το τέλος του κόσμου θα υπαρξουν δοκιμασίες τέτοιες που ο κόσμος δεν έχει ποτέ ξαναζήσει.. εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.