Νοσοκομείο Αγρινίου: ο Σερασκέρης εξήγησε σε Καραγκούνη γιατί μετακίνησε την ακτινολόγο από το Μεσολόγγι

Στο Μεσολόγγι εκφράστηκαν έντονες αντιδράσεις για την μετακίνηση ακτινολόγου από το εκεί νοσοκομείο σε αυτό του Αγρινίου και το ζήτημα έθεσε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον διοικητή Μιχάλη Σερασκέρη.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει ανακοίνωση του Κ.Καραγκούνη ο Διοικητής τον ενημέρωσε ότι η συγκεκριμένη γιατρός ανήκει στην οργανική δύναμη της νοσηλευτικής μονάδας Αγρινίου, στην οποία μάλιστα τοποθετήθηκε με πρόσφατη προκήρυξη με σκοπό τη λειτουργία του μαγνητικού τομογράφου του νοσοκομείου Αγρινίου αφού ολοκληρώσει την προβλεπόμενη εκπαίδευση.

Η γιατρός είχε μετακινηθεί προσωρινά στο νοσοκομείο Μεσολογγίου για κάλυψη αναγκών του εκεί τμήματος ακτινολογίας προσωρινά καλύπτοντας κάποιες βάρδιες της πρωινής λειτουργίας του τμήματος καθώς επίσης και ένα ποσοστό εφημερίακων αναγκών.

Δεδομένου ότι η διοίκηση της νοσηλευτικής μονάδας σε συνεργασία με τη διοίκηση της 6ης υγειονομικής περιφέρειας είναι έτοιμη να ξεκινήσει την εκπαίδευση της συγκεκριμένης ιατρού στην μαγνητική τομογραφία, η ιατρός πρέπει να επιστρέψει στην οργανική της θέση για να ολοκληρώσει την εκπαίδευσή της.

Σε κάθε περίπτωση έχει ληφθεί μέριμνα από τη διοίκηση της νοσηλευτικής μονάδας ώστε οι ημέρες που καλύπτονταν από την συγκεκριμένη γιατρό στο ακτινολογικό τμήμα της νοσηλευτικής μονάδας Μεσολογγίου να συνεχίσουν να καλύπτονται με μετακίνηση άλλων ιατρών, ενώ η εφημεριακη κάλυψη θα συνεχίσει να πραγματοποιείται από την ίδια.

Ήδη έχει υπογραφεί από χθες η μετακίνηση ακτινολόγου στο Μεσολόγγι ώστε να καλυφθεί στο 100% το νοσοκομείο.

«Ο κύριος Καραγκούνης μετέφερε στον κύριο Σερασκέρη ότι σε συνεργασία με τον κύριο Καρβέλη επιλύουν ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα ώστε να λειτουργήσει επιτέλους ο μαγνητικός τομογράφος της νοσηλευτικής μονάδας Αγρινίου για την κάλυψη των αναγκών των ασθενών του νομού μας. Και παράλληλα του υπογράμμισε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι θα καλυφθεί απόλυτα το νοσοκομείο Μεσολογγίου», αναφέρει η ανακοίνωση του βουλευτή.

Το άρθρο Νοσοκομείο Αγρινίου: ο Σερασκέρης εξήγησε σε Καραγκούνη γιατί μετακίνησε την ακτινολόγο από το Μεσολόγγι εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.