«Μυστική» παραλία με καταγάλανα νερά στην Αττική που θυμίζει Λευκάδα;

Όσο και αν γκρινιάζουμε για όσα λείπουν από τις παραλίες που βρίσκονται κοντά στην Αθήνα, πάντα θα υπάρχουν κρυμμένες, πεντακάθαρες ακτές που θα μας τραβούν κοντά τους σαν μαγνήτης τα ζεστά Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού. Γιατί -πώς να το κάνουμε;- μπορεί η Αττική να μην φημίζεται για την ποικιλία και την ιδιαιτερότητα των ακτών της, αλλά οι «ψαγμένοι» παραθεριστές, γνωρίζουν πού να βρουν τα λιγότερο δημοφιλή «διαμαντάκια» της, που ενδείκνυνται για βουτιές… σαν σε νησί.

Μιας και η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα τις ημέρες που θα ακολουθήσουν, οδηγώντας τους τολμηρούς στις παραλίες για το πρώτο τους μπάνιο στα μέσα του Μάη, ήρθε η ώρα για την πρώτη σου γνωριμία με τη μαγευτική Ερωτοσπηλιά. Μια παραλία σκέτο όνειρο που για τους Αθηναίους αποτελεί όαση στην έρημο.

Ασφάλεια αυτοκινήτου με εγγύηση χαμηλότερης τιμής! Εως και 40% φθηνότερα!
σύγκριση ανάμεσα σε 27 ασφαλιστικές εταιρίες

Η Ερωτοσπηλιά απέχει μόλις 35 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας και τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε πόλο έλξης εκτός από τα ζευγάρια, για τη νεολαία και τις φιλικές παρέες. Πλέον το κλίμα που επικρατεί στην παραλία είναι πιο παρεΐστικο, ειδικά τα Σαββατοκύριακα, όπου το μέρος κατακλύζει από λουόμενους κάθε ηλικίας.

Αν, ωστόσο, θέλεις να απολαύσει και την πιο… ρομαντική εκδοχή της Ερωτοσπηλιάς, προτίμησέ την κάποια καθημερινή ή προς το ηλιοβασίλεμα, όπου τα χρώματα που παίρνει ο ουρανός είναι μοναδικά.

Up Drones

Το άρθρο «Μυστική» παραλία με καταγάλανα νερά στην Αττική που θυμίζει Λευκάδα; εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.