Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η Ποδηλατοδρομία του ΚΔΑΠ Ανακτορίου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Όχι 10, ούτε καν 20… αλλά 250 ποδήλατα μικρών αλλά και μεγάλων φίλων του ποδηλάτου, συμμετείχαν στην 2η ποδηλατοδρομία που διοργάνωσαν από κοινού το ΚΔΑΠ Ακτίου Βόνιτσας – Δομή Ανακτορίου, με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Βόνιτσας.

Μπορείτε να καταλάβετε το μέγεθος της επιτυχίας της εκδήλωσης; Μιλάμε για 250 ποδήλατα σε μια πόλη όπου δυστυχώς δεν υπάρχει ούτε ένας ποδηλατόδρομος, αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης.

250 ποδηλάτες λοιπόν, ξεκίνησαν μπροστά από το Δημαρχείο της Βόνιτσας για να καλύψουν την διαδρομή των 5 χιλιομέτρων. Μάλιστα στα τελευταία 800 μέτρα μαζί τους ενώθηκαν και τα μικρότερα σε ηλικία παιδιά, περίπου 20 ποδήλατα στον αριθμό, που συμμετείχαν στην μικρή διαδρομή των 800 μέτρων.

Σε όλη την διαδρομή την ποδηλατοδρομία επιτηρούσε περιπολικό του Α.Τ. Βόνιτσας που φρόντιζε να είναι ανοιχτός ο δρόμος.

Μικροί και μεγάλοι λοιπόν γέμισαν την όμορφη πόλη μάς και ανέδειξαν το ποδήλατο σαν τρόπο ζωής και πολιτισμού. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και μακάρι τέτοιες εκδηλώσεις να έχουν και συνέχεια. Στο τέλος κληρώθηκαν και 2 ποδήλατα τα οποία τα κέρδισαν οι μικροί μάς φίλοι.

Το άρθρο Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η Ποδηλατοδρομία του ΚΔΑΠ Ανακτορίου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.