Κ Δ Α Π στην Κατοχή

Επιτέλους με ιδιωτική πρωτοβουλία δημιουργείτε Κ Δ Α Π στην Κατοχή, με εμπειρία στον τομέα . Που δημιουργεί θέσεις εργασίας

, πληρωμή ενοικίων και σταματά την ταλαιπωρία των Κατοχιανών να μεταφέρουν τα παιδιά τους σε άλλα χωρία. Πρέπει να στηρίξουμε αυτή και οποιανδήποτε άλλη  προσπάθεια που είναι προς όφελος του χωρίου μας . …..

Κ Δ Α Π .. Ένας νέος χώρος για τα παιδιά ηλικίας 5-12 ετών πρόκειται να δημιουργηθεί στην Κατοχή που μέχρι σήμερα δεν υπήρχε.

Ένα νέο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ,σε ένα πολύ όμορφο χώρο όταν ολοκληρωθεί, θα προσφέρει παιδαγωγικές-δημιουργικές αλλά και ψυχαγωγικές υπηρεσίες στα παιδιά της Κατοχής αλλά και σε οποίο άλλο παιδί από τα γειτονικά χωριά επιθυμεί να παρακολουθήσει το πρόγραμμα καθώς θα προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση.

Με μια μόνο ηλεκτρονική αίτηση οι γονείς έχουν την ευκαιρία ΔΩΡΕΑΝ να γράψουν τα παιδιά τους ώστε τη νέα χρόνια, από 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020, να μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα σπουδών.

Σύντομα τις επόμενες ημέρες ξεκινά η υποβολή αιτήσεων. Οι γονείς θα προσέρχονται σε συγκεκριμένο χώρο που θα λειτουργήσει για την περίοδο των αιτήσεων. ( πρώην ασφαλιστικό ΓΡΑΦΕΙΟ Κωνσταντίνου Κότσαλου – Βενζινάδικο ΕΚΟ )

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα

ΧΑΡΟΥΛΑ ΚΟΚΟΤΟΥ 694 7281809
ΓΚΑΣΟΥΚΑ ΒΑΣΩ 694 5730681
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ 6932 656737

Άρθρο από:Katochi News