ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΙΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 53


ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΙΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 53

Αγαπητοί συγχωριανοί, αγαπητοί φίλοι του συλλόγου μας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση στο χωριό μας.

  Το τεύχος 53 της εφημερίδας μας δεν εκδόθηκε και δεν εστάλη ταχυδρομικά. Δημιουργήθηκε όμως ηλεκτρονικά, με τις σελίδες 1,2 & 12 αφιερωμένες στην έκθεση φωτογραφίας που έχουμε προγραμματίσει για τις 12,13,14 & 16 Αυγούστου στο δημοτικό σχολείο στο Ν. Χαλκιόπουλο, ενώ στις υπόλοιπες σελίδες 3-12 δημοσιεύουμε το πόνημα (όπως το χαρακτηρίζει ο ίδιος) του Δάσκαλου Δημητρίου Κ. Φίλου 

«Κάτω στου Βάλτου τα χωριά» – ΟΙ ΒΑΛΤΙΝΟΙ

που περιγράφει την ιστορία της σημαντικής ιστορικά οικογένειας των «ΒΑΛΤΙΝΩΝ» και είναι καταχωρημένο στη βιβλιοθήκη του συλλόγου μας, προσφορά του πρώην προέδρου του συλλόγου μας κ. Χρήστου Κακιώρη.

  Οι λόγοι της μη έκδοσης είναι κυρίως οικονομικοί. 

  Αφενός η έλλειψη επαφής – λόγω της καραντίνας του κορωνοϊού – με τα μέλη μας και τους συνδρομητές της εφημερίδας, που γίνονταν υπό κανονικές συνθήκες στις εκδηλώσεις και στις επισκέψεις στο χωριό και αφετέρου η αύξηση της τιμής των ταχυδρομικών τελών, δυσκολεύουν την οικονομική αυτάρκεια.

Το επόμενο τεύχος 54 θα κυκλοφορήσει κανονικά τον Σεπτέμβριο. Παρακαλούμε τους συνδρομητές μας να ανταποκριθούν στην πληρωμή των συνδρομών τους.


Ευχαριστούμε


Καλή ανάγνωση

Διαβάστε περισσότερα »

Άρθρο από:ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΙΝ