Κορωνοϊός: Εξαιρετικά αυξημένο το ιικό φορτίο στα λύματα Παλαίρου και Βόνιτσας

Αγαπητοί συμπολίτες μας.

Η εικόνα της περιοχής μας δεν είναι καλή λόγω της μεγάλης αύξησης των κρουσμάτων covid-19 σε δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Ο έλεγχος λυμάτων που έγινε στους βιολογικό της Παλαίρου και Βόνιτσας έδειξαν υψηλό ιικό φορτίο . Επίσης από την συνεργασία που έχουμε με τον ΕΟΔΥ και άλλους υγειονομικούς φορείς ενημερωθήκαμε ότι έχουμε αυξημένα ενεργά κρούσματα που εντοπίζονται διάσπαρτα σε πολλά δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Είμαστε στην ύστατη ώρα. Κανένα μέτρο δεν θα αποδώσει χωρίς αυστηρή τήρηση των μέτρων . Απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας να τηρήσουν τα υγειονομικά μέτρα ώστε να καταφέρουμε να περιορίσουμε την εξάπλωση του ιού.

Παρακαλούμε πολύ να αποφεύγεται ο συνωστισμός, οι νοσούντες να τηρούν αυστηρά την καραντίνα και να τηρούνται όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας, δεδομένο ότι την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, το επιδημιολογικό φορτίο στον Δήμο μας αλλά και σε όλη την Ελλάδα είναι αυξημένο και απαιτείται η πλήρη συμμόρφωση στα μέτρα ατομικής προστασίας ώστε να αποφύγουμε τα χειρότερα. Τέλος και βάση οδηγιών του ΕΟΔΥ , των Ευρωπαϊκών αλλά και Παγκόσμιων Ιατρικών Οργανισμών Υγείας ουσιαστική λύση είναι ο εμβολιασμός . Είναι στην ατομική μας ευθύνη να αυξήσουμε τους εμβολιασμούς.

Εκ του Δήμου

Το άρθρο Κορωνοϊός: Εξαιρετικά αυξημένο το ιικό φορτίο στα λύματα Παλαίρου και Βόνιτσας εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.