ΚΚΕ: Πρόγραμμα συσκέψεων

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τη δράση της για την ακόμη μεγαλύτερη ισχυροποίηση του ΚΚΕ στις εκλογές της 25ης Ιούνη συνεχίζει η Κομματική Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας, η οποία διοργανώνει συσκέψεις για να συζητηθεί η ανακοίνωση της ΚΕ με την εκτίμηση του αποτελέσματος της 21ης Μάη….

Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν οι εξής συσκέψεις:

Κυριακή 28 Μάη

– Στις 11 π.μ., στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας, σύσκεψη οργανώνει η ΚΟΒ Θέρμου στα γραφεία του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Βασίλης Κολλιώνης, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας.

– Στις 7 μ.μ., στην Αμφιλοχία, σύσκεψη οργανώνει η ΚΟΒ Αμφιλοχίας στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητήριο της πόλης. Θα μιλήσει ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας.

– Στις 7 μ.μ., στο Αγρίνιο, σύσκεψη οργανώνει η ΚΟΒ Αγίου Κωνσταντίνου στα γραφεία της στην πόλη (Ιωνίας και Διάκου). Θα μιλήσει η Γιώτα Λαμπαδά, στέλεχος του Κόμματος.

– Στις 7.30 μ.μ., στο Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας, σύσκεψη οργανώνει η ΚΟΒ Τριχωνίδας, στο καφενείο «Παντρεμένου». Θα μιλήσει ο Γιάννης Καρναβιάς, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας.

Δευτέρα 29 Μάη

– Στις 7 μ.μ., στο Παπαδάτο Αιτωλοακαρνανίας, σύσκεψη οργανώνει η ΚΟΒ Φυτειών στο καφενείο του χωριού. Θα μιλήσει η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφια Δήμαρχος Αμφιλοχίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

– Στις 7 μ.μ., στο Αιτωλικό στην αίθουσα του πρώην δημαρχείου, σύσκεψη οργανώνει η ΚΟΒ Αιτωλικού – Οινιάδων. Θα μιλήσει ο Γιάννης Καρναβιάς, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας.

– Στις 7 μ.μ., στο Αγρίνιο, σύσκεψη οργανώνει η ΚΟΒ Ανατολικού Αγρινίου, στο Καφέ «Διόσκουροι». Θα μιλήσει η Πένυ Τριάντη, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας.

– Στις 7 μ.μ., στο Αγρίνιο, σύσκεψη οργανώνει η ΚΟΒ Ανατολικού Αγρινίου, στο καφέ «Corner». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Δήμας, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας.

– Στις 7.30 μ.μ., στο Μεσολόγγι, σύσκεψη οργανώνει η ΚΟΒ Μεσολογγίου, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου της πόλης. Θα μιλήσει ο Μάκης Αραβανής, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

– Στις 8 μ.μ., στο Αγρίνιο, σύσκεψη οργανώνει η ΚΟΒ Δυτικού Αγρινίου, στο καφέ «115» (Ηρώων Πολυτεχνείου 115). Θα μιλήσει ο Μιχάλης Κατσιγιάννης, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας.

Τετάρτη 31 Μάη

– Στις 8.30 μ.μ., στην αίθουσα του δημοτικού κινηματογράφου Βόνιτσας , σύσκεψη οργανώνει η ΚΟΒ Ακτίου – Βόνιτσας. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Πέμπτη 1 Ιούνη

– Στις 8 μ.μ., στη Ναύπακτο, σύσκεψη οργανώνει η ΚΟΒ Ναυπάκτου, στα γραφεία της στην κεντρική πλατεία της πόλης. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στις 8 μ.μ., στον Αστακό, σύσκεψη οργανώνει η ΚΟΒ Ξηρόμερου, στο καφενείο έναντι του Δημαρχείου. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Κομπλίσης, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρόμερου, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».