Καταγγελία: Ο δήμαρχος Αγ.Βαρβάρας δεν αναγνωρίζει απόφαση δικαστηρίου που μονιμοποιεί 27 εργαζόμενους


Ο αγώνας των 27 εργαζομένων του Δήμου .Αγ.Βαρβάρας συνεχίζεται (Παιδικοί Σταθμοί, Βοήθεια στο σπίτι, ΚΗΦΗ). Αυτό σημειώνουν με ανακοίνωση τους οι εργαζόμενοι και καλούν σε κινητοποίηση.
Ειδικότερα οι εργαζόμενοι, σημειώνουν:
Ο κ.Λάμπρος Μίχος και η δημοτική του παράταξη ψήφισε στην οικονομική επιτροπή στις 30/6/2020 να ασκήσει έφεση!!! στην 589/2020 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και μάλιστα δια περιφοράς, κρυμμένοι στα σπίτια τους, πίσω από την οθόνη ενός υπολογιστή.
 Ο Δήμαρχος ακόμη δεν μας έχει συναντήσει και αρκείται σε δηλώσεις σε κανάλια, fb και τύπο λέγοντας ψέματα και διασπείροντας απειλές και εκφοβισμούς.
Οι εργαζόμενοι όμως δεν μείναμε με σταυρωμένα χέρια. Μετά από τη πετυχημένη κινητοποίηση μας εκείνης της ημέρας έξω από το Δημαρχείο 30/6/2020 και την απόφαση της οικονομικής
επιτροπής να ασκήσει τελικά έφεση ξεκινήσαμε 3ωρες επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας 7:00 έως 11:00 το πρωί από 1/7έως 3/7 κάνοντας εξορμήσεις σε λαϊκές αγορές, χώρους εργασίας, τοπική αγορά με μάζεμα υπογραφών, ανάρτηση πανό μοίρασμα ανακοινώσεων, ενημέρωση δημοτών και ωφελούμενων.
11 Δημοτικοί Σύμβουλοι έκαναν αίτημα να πάει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο δια ζώσης και εν μέρει το αίτημα έγινε δεκτό αλλά το Δημοτικό Συμβούλιο ορίστηκε για τις 7/7/2020 στις 19.00 πάλι ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ.
Δεκάδες ψηφίσματα στήριξης από συλλόγους, φορείς, σωματεία έχουμε δεκτή τις τελευταίες μέρες και όλοι καταλαβαίνουμε ότι ο αγώνας μας είναι αγώνας ενάντια στις ελαστικές σχέσεις εργασίας, στην λογική της ανακυκλούμενης ανεργίας, της ομηρίας, των απολύσεων και αφορά όλοι την κοινωνία.
ΟΛΟΙ την Δευ 6/7/2020 στο Δημαρχείο της Αγίας Βαρβάρας στις 8.00 το πρωί. Συμμετέχουμε στην στάση εργασίας της Δυτικής Αττικής που προκήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ..
ΕΜΕΙΣ ΖΗΤΑΜΕ ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ-ΔΩΡΕΑΝ-ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ
Η φωνή μας θέλουμε να ακουστεί ακόμα πιο πολύ!

Άρθρο από:Xiromeritis.gr