Θλιβερές εικόνες εγκατάλειψης στην παραλία Μαραθιά στον Αστακό!


Σημάδια εγκατάλειψης εμφανίζει μια από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες του Αστακού η οποία φέτος υποδέχεται το καλοκαίρι σε μια άθλια κατάσταση με σκουπίδια και βρωμιά παντού.

Η παραλία του Μαραθιά είναι μια από τις αγαπημένες παραλίες των λουόμενων που προτιμούν για τις καλοκαιρινές βουτιές την δυτική ακτογραμμή του νομού Αιτωλοακαρνανίας. Μάλιστα, η παραλία έχει “χτίσει” ένα μεγάλο όνομα για την κατασκηνωτική ζωή με εκατοντάδες κόσμου να διαμένουν στη φυσική σκιά της παραλίας, αλλά και να διανυκτερεύουν απολαμβάνοντας με μποέμικο τρόπο τα καλοκαιρινά βράδια δίπλα στα νερά του Ιονίου.

Ήδη, αρκετοί λουόμενοι που άρχισαν να επισκέπτονται δειλά δειλά την παραλία παρατηρούν μια πρωτοφανή εικόνα εγκατάλειψης με σκουπίδια, μπάζα και μια επικρατούσα βρωμιά και δυσωδία παντού.

Οι εικόνες που μας στέλνουν, λίγες μέρες πριν καλωσορίσουμε το καλοκαίρι, για να ευαισθητοποιήσουν και να παρακινήσουν τους υπεύθυνους μιλούν από μόνες τους με την περιβαλλοντική καταστροφή που μπορεί να επιφέρει η αλόγιστη ανθρώπινη δραστηριότητα.

Ο χρόνος πλέον είναι περιορισμένος και οι τοπικοί αρμόδιοι πρέπει να δράσουν άμεσα για να ευπρεπίσουν ένα από τα δημοφιλή σημεία ενδιαφέροντος του Αστακο

Το άρθρο Θλιβερές εικόνες εγκατάλειψης στην παραλία Μαραθιά στον Αστακό! εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.