Η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν ο Μίλτος

Η έκπληξη των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ για τη νέα Κεντρική Επιτροπή στην Δυτική Ελλάδα ήταν ο Μίλτος Ζαμπάρας.

Μπορεί η επίδοση του Θάνου Μωραΐτη να πρωτεύσει στη Δυτική Ελλάδα μεταξύ των μελών του ΣΥΡΙΖΑ να είναι μια αξιοπρόσεκτη επίδοση, όμως δεν θα πρέπει να ξεχνά κανείς ότι ο Θάνος Μωραίτης δεν είναι χθεσινός στην πολιτική.

Κουβαλά στην πλάτη του πολλές εκλογικές αναμετρήσεις, αρκετές θητείες ως βουλευτής, θητείες και σε κυβερνητικά πόστα και απολαμβάνει μεγάλης αναγνωρισιμότητας.

Αυτό όμως δεν ισχύει για το Μίλτο Ζαμπάρα, που απλώς για ένα φεγγάρι διατέλεσε υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ.

Όταν ένα στέλεχος, που δεν έχει τόσο μακρά διαδρομή πίσω του, καταφέρνει να ξεπερνά τους βουλευτές του κόμματος στην Αχαΐα και στην Ηλεία, τότε αυτό είναι αξιοζήλευτη και όχι απλώς αξιοπρόσεκτη επίδοση.

Ο Μίλτος, όπως τον αποκαλούν οι σύντροφοι του στο κόμμα, ιδίως εδώ στην Αιτωλοακαρνανία, φαίνεται ότι έχει πολύ πολιτικό μέλλον μπροστά του.

Και μετά από μια τέτοια επίδοση μοιάζει σχεδόν βέβαιη η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, ενώ πολλοί πιστεύουν πως θα μπορούν να έχει ρόλο και στα αυτοδιοικητικά δρώμενα της περιοχής και ιδίως στα του Δήμου Αγρινίου, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ ως γνωστόν «υποφέρει» από «χαμηλές πτήσεις»…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Το άρθρο Η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν ο Μίλτος εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.