Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Μεσολόγγι- ΦΩΤΟ

Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Μεσολόγγι- ΦΩΤΟ
Το πρωί της Τρίτης
Στο Μεσολόγγι βρίσκεται σήμερα Τρίτη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑΑλέξης Τσίπρας.
Το αναλυτικό πρόγραμμα του Αλ. Τσίπρα:
Στις 11:00 πραγματοποίησε επίσκεψη στο Τμήμα Ζωικής Παραγωγής, Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών με έδρα το Μεσολόγγι ενώ στις 11:45 έκανε Κατάθεση στεφάνου στον “Κήπο των Ηρώων”.
Στις 12:30 πραγματοποίησε συνάντηση με αλιείς του νομού Αιτωλοακαρνανίας στα Διβάρια της Κλείσοβας ενώς στις 14:00 θα συναντηθεί με παραγωγούς βρώσιμης ελιάς στο Χαλίκι Αιτωλικού.
«Η εικόνα που προσλαμβάνω σε όλες μου τις περιοδείες είναι ότι η οικονομία βρίσκεται ξανά, δυστυχώς, σε μια μεγάλη περιπέτεια με ευθύνη της κυβένησης της ΝΔ.
Βλέποντας αυτή την εξέλιξη ο κ. Μητσοτάκης προφανώς και θέλει να στρέψει την ατζέντα αλλού. Ανασύρει από το συρτάρι πρακτόρικες και μαφιόζικες πρακτικές, μια σκανδαλολογία ανύπαρκτων όμως σκανδάλων, για να κρύψει το ένα και μοναδικό και μεγάλο σκάνδαλο: Το μεγάλο σκάνδαλο στην χώρα είναι πως παρέλαβε τα δημόσια ταμεία με 37 δισ. ευρώ από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και έχει οδηγήσει την ελληνική οικονομία σε μία εφιαλτική προοπτική» ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε δήλωση του.
thebest.gr

Άρθρο από:Xiromeritis.gr