ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ

Σε εξέλιξη είναι η υλοποίηση του έργου της αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του δικτύου ηλεκτροφωτισμού μέσω της: “Ενεργειακής αναβάθμισης δημοτικού φωτισμού και εγκατάστασης συστήματος κεντρικής διαχείρισης ηλεκτροφωτισμού Δήμου Αγρινίου” προϋπολογισμού 1.999.900,00 €…..

Τα συνεργεία εργάζονται εντατικά για την αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων και ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στην οδό Μάνου Κατράκη, Φιλελλήνων και Αγίου Ιωάννη Ρηγανά. Στην κατασκευή του νέου δικτύου προβλέπεται ακόμη η εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού για τη λειτουργία Συστήματος Κεντρικής Διαχείρισης του φωτισμού.

Το Σύστημα Τηλεδιαχείρισης Φωτισμού αναμένεται να προσφέρει ευελιξία και άμεση προσαρμογή του φωτισμού στις πραγματικές ανάγκες της πόλης και θα προσφέρει επιπλέον εξοικονόμηση ενέργειας μέσα από τη δυνατότητα ρύθμισης της φωτεινότητας.
Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου μαζί με τον Αντιδήμαρχο Θύμιο Γρίβα επιθεώρησαν τις εργασίες αντικατάστασης των σωμάτων.

«Εκσυγχρονίζουμε ακόμη περισσότερο το δημοτικό φωτισμό με ένα πρόγραμμα που συμβάλλει ταυτόχρονα στην εξοικονόμηση ενέργειας προς όφελος της κοινωνίας. Με το συγκεκριμένο έργο καλύπτουμε πολλούς δημοτικούς δρόμους. Συνεχίζουμε το μεγάλο έργο της αναβάθμισης του ηλεκτροφωτισμού σε όλο το εύρος του Δήμου Αγρινίου», ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ