ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ xiromeropress.gr από επίδοξους χάκερ!!!!!!!

 

Επίθεση δέχτηκε το xiromeropress.gr από χάκερ προσπαθώντας να υπερκαλύψουν τη αρθρογραφία του από <<αλλοδαπούς>> αρθρογράφους αναρτώντας σε Ρωσική η Βουλγάρικη γλώσσα άρθρα στη σελίδα δημιουργώντας έτσι ΠΡΟΒΛΗΜΑ Στην πρόσβαση και τη υπερκάλυψη των αντικειμενικών άρθρων και ειδήσεων που περιλαμβάνει η θεματογραφία του συγκεκριμένου site ! 

Ενοχλήθηκαν όσοι ενοχλήθηκαν από την αποδοχή και την αναγνωσιμότητα που έχει καταφέρει να κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιείται  στην ενημέρωση των πολιτών του Ξηρομέρου και όχι μόνο με τα αντικειμενικά και μη κατευθυνόμενα άρθρα και ειδήσεις του !

ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ <<ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ>> ΜΑΣ !ΕΙΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΧΑΥΝΟΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΣΚΟΠΟΥΣ !ΘΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ !!

αδέσμευτοι διαχειριστές συνεχίζουμε!!!!

 

ΑΡΧΙΚΗ

Το άρθρο ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ xiromeropress.gr από επίδοξους χάκερ!!!!!!! εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.