Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα!ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ!


Αναρτώνται τα οριστικά αποτελέσματα των δικαιούχων για επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών στον ιστότοπο allazosyskevi.gov.gr καθώς ολοκληρώθηκε η διαδικασία της επιλογής.

Οι οριστικοί δικαιούχοι του προγράμματος θα ενημερωθούν με sms στο κινητό τους τηλέφωνο, αλλά και μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος. Αξίζει να σημειωθεί πως από τις 879.026 αιτήσεις που υποβλήθηκαν, μόνο οι 151.450 κατατάσσονται στις «οριστικά επιλέξιμες». Με το που θα εκδοθούν τα voucher οι καταναλωτές θα μπορούν να προχωρήσουν έως τις 16 Σεπτεμβρίου σε αγορά των ηλεκτρικών συσκευών που επιθυμούν είτε αφορούν σε ψυγεία και καταψύκτες είτε σε κλιματιστικά.

Δείτε εδώ αν είστε δικαιούχοι: https://allazosyskevi.gov.gr/apotelesmata-axiologisis/

Υπενθυμίζεται πως δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλα τα νοικοκυριά ανεξαρτήτως εισοδήματος ενώ στο πρόγραμμα εφαρμόστηκαν κοινωνικά κριτήρια με ειδική μέριμνα για τα ευάλωτα νοικοκυριά, τις οικογένειες με μέλος με αναπηρία και τις πολύτεκνες οικογένειες.

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, δήλωσε σχετικά:

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής των δικαιούχων για το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω συσκευή», το μεγαλύτερο πρόγραμμα αντικατάστασης ηλεκτρικών συσκευών που έχει προκηρυχτεί ποτέ στην Ελλάδα. Σήμερα, πρώτοι οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν για να προχωρήσουν στην αντικατάσταση των ενεργοβόρων συσκευών τους και στη συνέχεια να δουν εξοικονόμηση στους λογαριασμούς έως και 30%.

Παράλληλα, ισχύει στο ακέραιο η δέσμευσή μας για αναζήτηση πόρων που θα μας επιτρέψουν να διευρύνουμε τους δικαιούχους του προγράμματος, ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας να αντικαταστήσουν τις ενεργοβόρες οικιακές συσκευές τους μειώνοντας το ενεργειακό κόστος και προστατεύοντας το περιβάλλον..newsbeast.gr/f

Το άρθρο Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα!ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ! εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.