Επίτιμοι δημότες Ξηρομέρου οι Ολυμπιονίκες Πύρρος Δήμας, Βούλα Κοζομπόλη και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος

Επίτιμοι δημότες του Δήμου Ξηρομέρου ανακηρύχθηκαν στις 20/08/2021 ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος και οι Ολυμπιονίκες Κοζομπόλη Βούλα (Αργυρή Ολυμπιονίκης το 2004 στην υδατοσφαίριση και Πρόεδρος των Ελλήνων Ολυμπιονικών)και Δήμας Πύρρος(3 φορές χρυσός Ολυμπιονίκης και 1 χάλκινος στην άρση βαρών).

Λόγω σοβαρού προσωπικού θέματος ,τον Μακαριότατο εκπροσώπησε ο Θεοφιλέστατος Άγιος Θαυμακού κκ Ιάκωβος,εκπρόσωπος της Αυτού Μακαριότητος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδας κκ Ιερώνυμου. Την εκδήλωση προλόγισε και συντόνισε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Κατσαούνης Ελευθέριος, όπου ανέγνωσε και τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Ξηρομέρου ,κος Τριανταφυλλάκης Ιωάννης ,που εξήρε το έργο και την προσφορά των επίτιμων δημοτών. Η κα Ντίνου Θ. Μαρία παρουσίασε σύντομα βιογραφικά των Ολυμπιονικών.

Στην τοποθέτησή τους τόσο ο Θεοφιλέστατος ,όσο και οι Ολυμπιονίκες σε κλίμα συγκίνησης δεσμεύτηκαν για συνεργασία και στήριξη του Ξηρομέρου σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους. Στην εκδήλωση συμμετείχαν μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου,Πρόεδροι κοινοτήτων,εκπρόσωποι του κλήρου και των σωμάτων ασφαλείας.

 

 

 

 

 

 

 

https://aitoloakarnaniabest.gr/

Το άρθρο Επίτιμοι δημότες Ξηρομέρου οι Ολυμπιονίκες Πύρρος Δήμας, Βούλα Κοζομπόλη και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.