Επίθεση με βιτριόλι: Έτσι κάλυψε τα ίχνη της η «μαυροφορεμένη» – Νέες εξελίξεις για την ταυτότητά της


Επίθεση με βιτριόλι: Μία από τις γυναίκες που φέρονται να είναι στη λίστα των υπόπτων, την ώρα της επίθεσης είχε απενεργοποιημένο το κινητό της. Η αστυνομία φαίνεται ότι είναι κοντά στην μυστήρια γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας είναι οι οι Αρχές της αστυνομίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ ο κύκλος των υπόπτων κλείνει σε δύο άτομα. Μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις εντός των επόμενων ωρών που ενδέχεται να οδηγήσουν σε συλλήψεις.

Πώς κάλυψε τα ίχνη της η μαυροφορεμένη

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η ΕΛΑΣ προσπαθεί να «θωρακίσει» τη δικογραφία με αποδεικτικά στοιχεία. Η γυναίκα που πραγματοποίησε την επίθεση φρόντισε να καλύψει τα ίχνη της ωστόσο, η αστυνομία -με τη βοήθεια των ηλεκτρονικών μέσων- έχει καταφέρει να βρει στοιχεία που οδηγούν στη
διαλεύκανση της υπόθεσης. Αυτή τη στιγμή το νέο στοιχείο είναι ότι μία από τις γυναίκες που φέρονται να είναι στη λίστα των υπόπτων, την ώρα της επίθεσης είχε απενεργοποιημένο το κινητό της, γεγονός που την καθιστά ύποπτη, αν και δεν αρκετό ώστε να την καλέσουν για να δώσει ανωμοτί κατάθεση ως ύποπτη.
Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί προσπαθούν να χαρτογραφήσουν τη διαδρομή που έκανε η μαυροντυμένη γυναίκα αφότου την άφησε το ταξί στην περιοχή του Μετς, και συγκεκριμένα σε ένα δρομάκι πριν από το Καλλιμάρμαρο, σημείο που δεν είχε κάμερες, κάτι που είχε εξετάσει η γυναίκα και ψάχνουν να μάθουν αν έφυγε πεζή, αν πήρε άλλο ταξί, ή πήρε μέσο μαζικής μεταφοράς ή αν είχε δικό της ΙΧ. Επίσης, συνεχίζονται οι καταθέσεις από άτομα του περιβάλλοντος της 34χρονης προκειμένου να δουν ποιο είναι το άτομο που έχει το λιγότερο ισχυρό άλλοθι.

Είχε προγραμματίσει την επίθεση για άλλη μέρα

Η υπόθεση της 34χρονης Ιωάννας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Νεά δεδομένα εισάγονται καθημερινά στην υπόθεση με τις αρχές να συλλέγουν όλο και περισσότερες πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό της δράστιδας. Ειδικότερα, το νέο στοιχείο που εισάγεται είναι ότι η γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα σκόπευε να κάνει την εν λόγω κίνηση μία μέρα πριν, την Τρίτη 19 Μαΐου, αλλά ματαίωσε τα σχέδιά της. Σύμφωνα με το Star η γυναίκα έχει εντοπιστεί από τις κάμερες να κάνει το ίδιο δρομολόγιο την ίδια ακριβώς ώρα. Τηλεφώνησε από συγκεκριμένο τηλεφωνικό θάλαμο σε εταιρεία ραδιοταξί. Περπάτησε με τα πόδια από τη Λεωφόρο Συγγρού προς το γραφείο της Ιωάννας. Κρατούσε στα χέρια το μπουκάλι με το καυστικό υγρό, αλλά ματαιώνει την επίθεση καθώς από λάθος δεν έχει μέσο διαφυγής από το σημείο.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση επίθεσης με βιτριόλι: Η ΕΛΑΣ κοντά στη σύλληψη της μαυροντυμένης

Ίδια ηλικία με την Ιωάννα η μαυροφορεμένη

Έτσι, για μην κάνει το ίδιο λάθος την επόμενη ημέρα καλεί από πριν ταξί, ελέγχει ότι έφθασε στο σημείο του προκαθορισμένου ραντεβού και στη συνέχεια επιτίθεται στην Ιωάννα με το βιτριόλι, γνωρίζοντας ότι θα φύγει από το σημείο σε ένα λεπτό. Δεν σταματούν οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα. Όλο και περισσότερα στοιχεία για τη δράστη της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα, έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικές αρχές.
Οι αστυνομικοί γνωρίζουν πλέον ότι πρόκειται για νεαρή κοπέλα ίσως και στην ίδια ηλικία με την Ιωάννα. Έχουν αποκλείσει άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον και τώρα οι έρευνες εστιάζουν σε δύο συγκεκριμένες γυναίκες από το περιβάλλον του θύματος.
Η γυναίκα φαίνεται να είχε σχεδιάσει προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια της επίθεσης. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου και οι αστυνομικοί έχουν ορισμένα στοιχεία στα χέρια τους. Παράλληλα, ένα στοιχείο στο οποίο έχουν στρέψει την προσοχή τους οι αρχές από τη χθεσινή μάλιστα ημέρα είναι η τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε η δράστις για να καλέσει ταξί ώστε να την παραλάβει από το σημείο της επίθεσης.
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η γυναίκα χρησιμοποίησε την ίδια τηλεκάρτα τρεις φορές, μόνο για αυτόν τον σκοπό. Συγκεκριμένα, τη χρησιμοποίησε την ημέρα που έγινε η επίθεση ενώ φέρεται να κάλεσε με αυτή την τηλεκάρτα άλλες δύο φορές, κάνοντας πρόβες. Ωστόσο, το μυστηριώδες πρόσωπο πίσω από την επίθεση δεν χρησιμοποίησε μόνο τηλεκάρτα και φέρεται να έκανε κάποια λάθη, τα οποία φέρνουν τις αρχές ένα βήμα πιο κοντά στη δράστη.

Άρθρο από:https://xiromeritis.blogspot.com/