Εθνικό Στάδιο Βόνιτσας :Το αθλητικό στολίδι της Βόνιτσας βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης (εικόνες)

Στο Δημοτικό Στάδιο Βόνιτσας ολοκληρώνονται οι εργασίες που ξεκίνησαν με την τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα του γηπέδου, συνεχίστηκαν με την κατασκευή του αύλειο χώρου του γηπέδου, την περίφραξη , την εξέδρα ποδοσφαίρου και θα κλείσουν με την κατασκευή του στίβου και του ταρτάν για το μήκος ,το ύψος και την σφαίρα.

Το γήπεδο είναι μια μεγάλη επιτυχία της σημερινής δημοτικής αρχής του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας που με συντονισμένες ενέργειες από την περίοδο 2014-1019 έβαλε τις βάσεις για να έχουμε σήμερα ένα υπέροχο αθλητικό χώρο

Η σημερινή δημοτική αρχή δεν παρέμεινε μόνο στην κατασκευή αυτού του γηπέδου αλλά προχώρησε με την ένταξη  στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε) το έργο <<ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ >> με προϋπολογισμό 1.275.000 €.

Το έργο θα  περιλαμβάνει :

°Κατασκευή νέου γηπέδου τένις και ανακατασκευή υπάρχοντος γηπέδου τένις
° Αποπεράτωση γηπέδου μπάσκετ και βόλεϊ
° Κατασκευή και τοποθέτηση μεταλλικής κερκίδας 100 ατόμων
° Κατασκευή και τοποθέτηση μεταλλικής κερκίδας 700 ατόμων
° Περίφραξη αθλητικού κέντρου
° Διαμόρφωση περιμετρικής οδού με ασφαλτόστρωση
°Προμήθεια προκατασκευασμένων αποδυτηρίων και εξοπλισμού ( 3 τεμάχια)
° Παρκούρ, όργανα υπαίθριας γυμναστικής padel court, εξοπλισμός στίβου

Ένα αθλητικό στολίδι λοιπόν που έλειπε από την Βόνιτσα και σίγουρα θα προσελκύσει αρκετό κόσμο για άθληση και περπάτημα (ήδη καθημερινά βλέπουμε αρκετούς νέους να αθλούνται ), είναι σε διαδικασία παράδοσης.

                 

Το άρθρο Εθνικό Στάδιο Βόνιτσας :Το αθλητικό στολίδι της Βόνιτσας βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης (εικόνες) εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.