Δυτική Ελλάδα: Πήγε να σώσει άλογα από τη φωτιά και ξεψύχησε στο δρόμο – Θρήνος για τον 54χρονο εκπαιδευτικό

Δυτική Ελλάδα: Πήγε να σώσει άλογα από τη φωτιά και ξεψύχησε στο δρόμο – Θρήνος για τον 54χρονο εκπαιδευτικό
Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία της Φιγαλείας (Παύλιτσα) του δήμου Ζαχάρως, από το θάνατο του 54χρονου εκπαιδευτικού Κ.Ζ. Ο 54χρονος σύμφωνα με πληροφορίες όταν ξέσπασε η φωτιά το πρωί της Πέμπτης, κινήθηκε προς τα εκεί με σκοπό να απομακρύνει άλογα συγγενικού του προσώπου που βρίσκονταν κοντά. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο άντρας βρέθηκε νεκρός στην άσφαλτο σε απόσταση 800 μέτρων από την πυρκαγιά από πυροσβέστες και από συγχωριανούς του που κινήθηκαν και αυτοί προς τη φωτιά.
Ωστόσο οι αρχές δεν συνδέουν τη φωτιά με το θάνατο του 54χρονου και αποδίδουν το χαμό του σε παθολογικά αίτια, ενώ η νεκροψία αναμένεται να δώσει σαφή εικόνα.
Αρχικά είχε αναφερθεί πως ο άντρας πιθανότατα έπεσε από άλογο που πήγε να πάρει από το χώρο κοντά στη φωτιά που είχε ξεσπάσει στην περιοχή.
Αργότερα η έρευνα της Αστυνομίας έδωσε μια άλλη εκτίμηση. Πως ο άνδρας κινήθηκε προς το χώρο που βρίσκονταν άλογα συγγενικού του προσώπου, όταν φαίνεται πως από παθολογικά αίτια κατέρρευσε στο δρόμο πριν φτάσει εκεί, που είναι και η επικρατέστερη εκδοχή.
Ο 54χρονος εκπαιδευτικός καταγόταν από τη Φιγαλεία αλλά διέμενε και εργαζόταν στην Καλαμάτα και στο χωριό είχε έρθει για διακοπές.
ilialive.gr

Άρθρο από:xiromero.gr