ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Κλειστό αύριο Δευτέρα το Δημαρχείο στον Αστακό, λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος Covid


Κλειστό αύριο Δευτέρα το Δημαρχείο στον Αστακό, λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος Covid. Μοριακά τεστ για το προσωπικό του Δημαρχιακού καταστήματος στο Κ.Υ. Αστακού…

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι το Δημαρχείο στον Αστακό για αύριο Δευτέρα 5 Απριλίου θα παραμείνει κλειστό, ώστε να γίνει η προβλεπόμενη απολύμανση και να περάσει χρονικό διάστημα 24 ωρών. Η αιτία είναι ότι σε εργαζόμενο του Δήμου Ξηρομέρου διαπιστώθηκε επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid.
Ευχόμαστε στον εργαζόμενο περαστικά και καλούμε τους πολίτες να μην προσέρχονται αύριο στον χώρο του Δημαρχείου.
Το ΚΕΠ και το Κέντρο Κοινότητας θα λειτουργήσουν κανονικά, μέσω της γνωστής διαδικασίας των τηλεφωνικών ραντεβού πριν την προσέλευση.
Για όλο το προσωπικό του Δήμου που εργάζεται στον χώρο του Δημαρχιακού καταστήματος Αστακού, αύριο Δευτέρα στις 02:30 μ.μ., θα διενεργηθούν μοριακά τέστ στο Κ.Υ. Αστακού.
Παρακαλούμε όλους τους πολίτες να δείξουμε υπεύθυνη στάση, τηρώντας τις οδηγίες και όλα τα μέτρα προφύλαξης. Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα να μπαίνουν σε καραντίνα και να την τηρούν αυστηρά, κάτι που είναι απαραίτητο για τον περιορισμό της διασποράς.
Ας δείξουμε υπευθυνότητα σκεπτόμενοι τους γύρω μας, οι οποίοι είναι οι συγγενείς μας, οι φίλοι μας, οι συγχωριανοί μας.
Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία.
Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

Το άρθρο ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Κλειστό αύριο Δευτέρα το Δημαρχείο στον Αστακό, λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος Covid εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.