Δήμος Ακτίου Βόνιτσας : Σημαντικές παρεμβάσεις του Δήμου στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Δημοτικού σχολείου και Νηπιαγωγείου Αετού (εικόνες)

Ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας μέσα από τις Σχολικές  Επιτροπές του Δήμου στηρίζει την εκπαίδευση και παρεμβαίνει τα τελευταία χρόνια με ουσιαστικές και σημαντικές εργασίες στα κτήρια των σχολείων του Δήμου .
Να τονίσουμε ότι σε όλη αυτή την αναβάθμιση των κτηρίων   είναι πολύ ουσιαστική και σημαντική η δουλειά του Ξενοφώντας Καούρας , Δημοτικού Συμβούλου και Προέδρου Σχολικής Επιτροπής Σχολείων Πρωτοβάθμιας του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και της Παναγιώτας Πανταζή ,Δημοτικής συμβούλου , Προέδρου Κοινωφελούς Επιχείρησης και Προέδρου Σχολικής Επιτροπής Σχολείων Δευτεροβάθμιας του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας
Πολλές εργασίες πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό και νηπιαγωγείο του Αετού
Αναλυτικά σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης ο  Σύλλογος Αετινών Μπουμιστος αναφέρει :
Στο τρέχον έτος μετά από ενέργειες της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας σε συνεργασία με την Κοινότητα Αετού και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Δημοτικού σχολείου και Νηπιαγωγείου Αετού, πραγματοποιήθηκαν μια σειρά από σημαντικές παρεμβάσεις στις κτηριακές εγκαταστάσεις του σχολείου.
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες τοποθετήθηκε ειδικός χλοοτάπητας στο στέγαστρο που υπάρχει για τις βροχερές ημέρες.
Έγινε απομάκρυνση φουσκωμένων σοβάδων απ’ τους τοίχους των αιθουσών, στοκαρίστικαν και βάφτηκαν.
Επίσης βάφτηκαν και οι πόρτες των αιθουσών.
Τοποθετήθηκε επιπλέον σκέπαστρο στις τουαλέτες Δημοτικού που συσσωρεύονταν υγρασία και μούχλα, απολυμάνθηκαν και βάφτηκαν.
Δημιουργήθηκαν τουαλέτες και για το Νηπιαγωγείο.
Τοποθετήθηκε ψυγείο καταψύκτης για τους εκπαιδευτικούς του σχολείου και τους μικρούς μαθητές.
Αντικαταστάθηκαν τα πολυκαιρισμένα παγκάκια του προαυλίου χώρου.
Παραχωρήθηκαν 3 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μετά από ενέργειες του δραστήριου Προέδρου Σταμάτη Τάκη που εξασφάλισε 5 υπολογιστές, δωρεά από την Alpha Bank.
(Οι άλλοι δύο τοποθετήθηκαν στο Ιατρείο και το κοινοτικό γραφείο).

Το άρθρο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας : Σημαντικές παρεμβάσεις του Δήμου στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Δημοτικού σχολείου και Νηπιαγωγείου Αετού (εικόνες) εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.